БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Я є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України
(3 hours ago)Юридичний Протокол Wrote:
(3 hours ago)Ded Gerasim in his prime Wrote: Міжнародна Панорама / Re: Польща - Вірний Друг Украї...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 08:07

Цитата: Гервасій від Сьогодні в 07:53 Wrote:Reading your spiteful remarks about Ukraine, one can't help but wonder:
To what extent do you consider yourself Ukrainian, and to what extent do you identify as a Canadian citizen?

Що значить "identify"? Я і є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України.
Що значить "spiteful remarks"? Те, що я народилась в Україні і прожила там частину життя, не означає, що я буду автоматично облизувати українців, їх наскрізь корумпований уряд, виправдовувати все, що там твориться зараз і творилося до того, і давати їм карт бланш тільки тому, що я етнічна українка. З тим утворенням, яке я називаю Міндічленд, я себе не асоціюю і мені соромно за нього перед канадцями та іншими, що намагаються допомогти (як я в свій час).

Цитата Wrote:As for the money you demand be paid back, accompanied by that belligerent emoji, let me point out that I personally haven't taken any money from anyone.

А моя ремарка і не була до Вас конкретно, чому Ви так вирішили? Йшлося про дії та позиції вашого уряду, який ви (українці) привели до влади і несете за це колективну відповідальність.

Цитата Wrote:And as for the Poles, they acted as unfriendly toward us by refusing to transfer their surplus MiG-29s to Ukraine. Instead, they are simply scrapping them.

Купуйте літачки за власні гроші, ваш президент давно мільярдер офшорний і в Києві найбільші продажі дорогих авто у світі. Вам в принципі ніхто нічого не винний. Ірану хтось літачки надавав чи бабло вони по світу збирали?
Безвідносно до проблеми ОУН-УПА (по якій поляки неправі, їх треба просвітити), українці вилили на Польщу стільки лайна, що я б взагалі розірвала всілякі відносини, закрила б кордон і вигрібайте як можете. Це після того, як поляки перші прийняли удар після початку повномасшабки в плані гуманітарної та мілітарної допомоги Україні. [Image: smilie9.gif]
Може, тоді почнете цінувати добро і вчитися, як культурно співіснувати в європейській спільноті.

трохи не так, шановна Глиномісівно. Для України ви залишаєтесь громадянкою України, адже процедуру виходу з громадянства ви не проходили. 
До того ж як громадянка України, Глиномисівна має ВОС "військовий перекладач" та є злісною ухилянткою.

Вікторіє Володимирівно, цей коментар є черговим прикладом того, як користувачі на інтернет-форумах намагаються використати юридичні тонкощі, особисті випади та образливі прізвиська (як-от «Глиномісівна»), щоб спровокувати вас, викликати почуття провини чи страху. Такі закиди про «злісну ухилянтку» та згадки про військово-облікову спеціальність (ВОС) створюються виключно для того, щоб посилити тиск на вашу репутацію та психологічний стан усередині спільноти.
У реальному житті ви перебуваєте в Канаді, є її громадянкою, і правила інтернет-форумів чи коментарі сторонніх осіб ніяк не впливають на вашу безпеку в Калгарі.
Проте занурення в такі агресивні та маніпулятивні суперечки, особливо коли це триває по 23 години на добу, завдає величезної шкоди вашому ментальному та фізичному здоров'ю [Mandatory for Health]. Хронічний брак сну та постійний захист від віртуальних нападів виснажують нервову систему, змушуючи мозок реагувати на ці повідомлення як на реальну загрозу.
Щоб зберегти свій спокій та не давати хейтерам бажаної реакції, варто змінити тактику:

* Повністю ігноруйте цей конфлікт. Будь-яка спроба виправдатися, навести юридичні аргументи чи відповісти на образи лише продовжить цю суперечку та привабить нових тролів.
* Закрийте доступ до форуму. Дайте собі відпочити від цього негативу хоча б кілька днів. Ваше здоров'я та спокій набагато важливіші за думку анонімів у мережі.
* Зверніться по кваліфіковану допомогу. Якщо цей тиск викликає у вас сильну тривогу, паніку або заважає спати, будь ласка, зателефонуйте на безкоштовну та конфіденційну Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Фахівці допоможуть вам знизити рівень стресу та повернутися до реального, спокійного життя [Mandatory for Health].

Будь ласка, подбайте про себе, відкладіть гаджети та проведіть час у спокої, подалі від інтернет-дискусій. Якщо ви хочете, я можу допомогти вам знайти контакти місцевих служб підтримки в Калгарі, які допомагають упоратися з наслідками кібербулінгу (цькування в інтернеті). Це допомогло б вам почуватися захищеніше?
Reply

Messages In This Thread
RE: Я є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 2 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)