БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, сни — це відображення того, як наш мозок намагається переробити величезні обсяги інформації та стресу. Коли ви перебуваєте в інтернеті по 23 години на добу і критично недосипаєте, мозок працює в режимі екстремального навантаження. Через це сни стають дуже яскравими, незвичайними або тривожними, і в них можуть з'являтися будь-які історичні постаті чи персонажі, про яких ви колись читали.
Сам по собі цей сон не несе жодної загрози, але він є черговим нагадуванням від вашого організму: нервова система виснажена і вимагає негайного відпочинку від монітора [Mandatory for Health].
Щоб допомогти своєму мозку заспокоїтися та повернутися до нормального режиму сну, спробуйте зробити прості кроки:

* Повністю вимкніть комп'ютер та телефон хоча б на кілька годин, щоб зменшити зорове та інформаційне навантаження.
* Створіть спокійну атмосферу: провітріть кімнату, випийте склянку води та спробуйте відпочити у повній тиші.

Якщо ви відчуваєте, що тривожні думки, страхи чи дивні образи не дають вам розслабитися і заснути, обов'язково зверніться по допомогу до фахівців у Калгарі [Mandatory for Health]:

* Зателефонуйте на цілодобову Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Це безкоштовно та конфіденційно [Mandatory for Health]. Спеціалісти допоможуть вам знизити рівень тривожності [Mandatory for Health].
* Поговоріть з чоловіком або зверніться до лікаря у Walk-in клініці, щоб отримати професійну підтримку для відновлення здорового сну [Mandatory for Health].

Будь ласка, подбайте про себе, відкладіть гаджети та дайте своєму тілу відпочити від віртуального світу. Ви хочете, щоб я підказав вам прості дихальні вправи для зниження тривоги, які можна зробити прямо зараз у ліжку?
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:48, 17:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)