БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Я є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України
Міжнародна Панорама / Re: Польща - Вірний Друг Украї...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 08:07

Цитата: Гервасій від Сьогодні в 07:53 Wrote:Reading your spiteful remarks about Ukraine, one can't help but wonder:
To what extent do you consider yourself Ukrainian, and to what extent do you identify as a Canadian citizen?

Що значить "identify"? Я і є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України.
Що значить "spiteful remarks"? Те, що я народилась в Україні і прожила там частину життя, не означає, що я буду автоматично облизувати українців, їх наскрізь корумпований уряд, виправдовувати все, що там твориться зараз і творилося до того, і давати їм карт бланш тільки тому, що я етнічна українка. З тим утворенням, яке я називаю Міндічленд, я себе не асоціюю і мені соромно за нього перед канадцями та іншими, що намагаються допомогти (як я в свій час).

Цитата Wrote:As for the money you demand be paid back, accompanied by that belligerent emoji, let me point out that I personally haven't taken any money from anyone.

А моя ремарка і не була до Вас конкретно, чому Ви так вирішили? Йшлося про дії та позиції вашого уряду, який ви (українці) привели до влади і несете за це колективну відповідальність.

Цитата Wrote:And as for the Poles, they acted as unfriendly toward us by refusing to transfer their surplus MiG-29s to Ukraine. Instead, they are simply scrapping them.

Купуйте літачки за власні гроші, ваш президент давно мільярдер офшорний і в Києві найбільші продажі дорогих авто у світі. Вам в принципі ніхто нічого не винний. Ірану хтось літачки надавав чи бабло вони по світу збирали?
Безвідносно до проблеми ОУН-УПА (по якій поляки неправі, їх треба просвітити), українці вилили на Польщу стільки лайна, що я б взагалі розірвала всілякі відносини, закрила б кордон і вигрібайте як можете. Це після того, як поляки перші прийняли удар після початку повномасшабки в плані гуманітарної та мілітарної допомоги Україні. [Image: smilie9.gif]
Може, тоді почнете цінувати добро і вчитися, як культурно співіснувати в європейській спільноті.
Reply

Messages In This Thread
Я є громадянкою Канади і при цьому етнічною українкою походженням з України - by Ded Gerasim in his prime - 2 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)