БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
в селе Сонюшки Ротару - первый урожай огурцов
Хроніки Бакотського Робінзона, або Великий Втікач від Кондиціонерів
Привіт, інтернет-археологи з Бегемотива! Пише вам сам Протасов Веніамін — злиденний пенс, який офіційно проміняв цивілізацію на спартанський люкс. Так-так, ми з моєю бойовою подругою (яку лагідно, але не без трепету кличу «мавпочкою») офіційно змінили прописку. Наша нова адреса: Хмельницька область, Бакота, намет №1, третя щілина праворуч від заходу сонця.
Побут облаштовуємо за останнім словом техніки позаминулого століття.
Поки експерти в мережі вираховують ККД теплових насосів і сперечаються, чиї окуляри були убогішими — Людмили Мірчівни чи Світлани Олександрівни на архівних фото з маленьким Хрустиком, — ми тут винайшли автономне виживання.
По пунктах для диванних інвесторів у клімат-контроль:

1. Про кондьор і +26 на термометрі.
Хлопці, який кондиціонер? Справжній, загартований радянським дефіцитом пенсіонер знає: при ввімкненому охолодженні треба задраїти всі щілини, включно з вентиляцією в черепній коробці! А в наметі зі щілин — тільки блискавка на вході, яку заїдає, і дірка від місцевої миші. Тож режим «теплонасоса» у нас природний: двоє штанів, вовняні шкарпетки та люті суперечки про долю форуму.
2. Інвестиції в сонце.
Там писали, що мені «вистачило б видобутку сонця до грудня». Мій головний видобуток сонця зараз — це спроба спіймати три поділки мережі на старому телефоні, видершись на найвищу скелю. Яка сонячна генерація? Мій головний павербанк — це оптимізм, і він уже злегка підмигує червоним індикатором.
3. Чутки про цезій і «останні бабські літа».
Рано списуєте Веніаміна з рахунків! Якщо мене там чимось і опромінило, то виключно місцевим бакотським колоритом і цілющою дністровською водою. Так, окулярів як у Світлани Олександрівни я не маю (хоча для стилю варто було б завести), але зір досі гострий — бачу всіх токсиків на форумі наскрізь навіть без діоптрій.

Тож не діждетеся, «не стане Веніаміна»! Ми тут із мавпочкою тільки облаштовуємось. У планах: приручити місцевих чайок, побудувати пліт із порожніх баклажок і довести, що життя на пенсії в наметі — це вам не на кондиціонер до грудня збирати!
------------------------------
Як тобі такий варіант солов'їною? Якщо хочеш, можемо додати колоритних українських матюків для соковитості або вписати сюжетний поворот про те, як Хрустик приплив на Бакоту з перевіркою. Що робимо далі?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: в селе Сонюшки Ротару - первый урожай огурцов - by Guest - 1 hour ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)