3 hours ago
тот же скотопадонак:
Ситуація...
Дзвонять мені якісь маловідомі люди, і кажуть: "Віталій Михайлович, було би добре, якби ви заїбашили нам якийсь класний сценарій до кіна!"
Я кажу: Оце ви знайшли до кого звернуться! Я останній раз був у кіно, в Іркліївському клубові, коли "Знахаря" показували. І то його не показали, бо якраз Брежнєв умер.
Вони кажуть: то не важно, напишіть шось таке, шо вам хочеться від душі...
- Ну, не знаю, кажу, можна попробувать... Гроші є у вас?
- Грошей у нас пока нема, кажуть...
- Ну, то передзвоніть, коли появляться, кажу
- Добре, кажуть... - Неодмінно передзвонимо, як появляться...
А я вже чуствую, що не появляться, і не передзвонять... Більше того: коли появляться, то не передзвонять двічі!
Але ж креативні процеси в моїй голові вже увімкнулися і їх ніяк не зупинити...
Я придумав короткий індійський фільм. Там всі співають і танцюють три часа, а в кінці виясняється, що Кокотюха - то онук Подерв'янського. Його загубили в диких хижих джунглях, і його виховали кабачки...
А потім приносять Кокотюху Лесеві, спеленаного в кокосові рушники, а Лесь дивиться й каже: "Ні, це не моє!"...
Потім Кокотюха зробився раджа, і його з'їв тигр... Тигра звали Оксана..
Ситуація...
Дзвонять мені якісь маловідомі люди, і кажуть: "Віталій Михайлович, було би добре, якби ви заїбашили нам якийсь класний сценарій до кіна!"
Я кажу: Оце ви знайшли до кого звернуться! Я останній раз був у кіно, в Іркліївському клубові, коли "Знахаря" показували. І то його не показали, бо якраз Брежнєв умер.
Вони кажуть: то не важно, напишіть шось таке, шо вам хочеться від душі...
- Ну, не знаю, кажу, можна попробувать... Гроші є у вас?
- Грошей у нас пока нема, кажуть...
- Ну, то передзвоніть, коли появляться, кажу
- Добре, кажуть... - Неодмінно передзвонимо, як появляться...
А я вже чуствую, що не появляться, і не передзвонять... Більше того: коли появляться, то не передзвонять двічі!
Але ж креативні процеси в моїй голові вже увімкнулися і їх ніяк не зупинити...
Я придумав короткий індійський фільм. Там всі співають і танцюють три часа, а в кінці виясняється, що Кокотюха - то онук Подерв'янського. Його загубили в диких хижих джунглях, і його виховали кабачки...
А потім приносять Кокотюху Лесеві, спеленаного в кокосові рушники, а Лесь дивиться й каже: "Ні, це не моє!"...
Потім Кокотюха зробився раджа, і його з'їв тигр... Тигра звали Оксана..