БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Камшот - типовий соціо- і можливо, психопат
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Сергій Чернівці - Червень 28, 2026, 23:18
Цитата: Wednesday від Червень 28, 2026, 22:46 Wrote:@авіатор щось таке писав, нібито папєнька ще роки назад виправив йому "білий квиток", на підставі якого Камшота зняли з обліку. Це ж Українонька, завіз кабана заніс, зробили paperwork.

І не факт, що не на псіхушці. Адже Камшот - типовий соціо- і можливо, психопат (якщо там взагалі не цілий букет personality disorders), такого до людей допускати не можна, а тим більше в армії. [Image: smilie9.gif]

Якщо це правда, що Камшот про нього писав (що він контужений під час АТО), то з нього взяткі гладкі. Як я писала, раніше його контент шокував, а зараз я до нього ставлюсь як до inanimated object.

Він для мене щось типу тумбочки чи камінця на узбіччі біля хайвею. Тобто ні людиною не вважаю (адже його мозок не функціонує як у людини), і тим більше не сприймаю близько все те лайно, що він пише.

Його вже навіть "соратники" перестали сприймати, задовбав всіх.

ПС. Найсмішніше було, коли він пропав і всі думали, що його вбило, Камшот написав типу - пропав Максим, ну і ХХХ з ним! В мене кожного дня похорони, одним більше, одним менше.

Тобто навіть для Камшота він не людина, а просто знаряддя в його "боротьбі". [Image: bluet.gif]
Reply

Messages In This Thread
Камшот - типовий соціо- і можливо, психопат - by Miserable Cunt - 6 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)