3 hours ago
(4 hours ago)Akula Wrote: Re: Туреччина 2026.
Червень 28, 2026, 21:41
Цитата: Wednesday від Червень 28, 2026, 21:05 Wrote:Злі язики кажуть, що ти поїхав туди тільки тому, що зараз набагато дешевше.![]()
Я тут подивилася на "набагато дешевше" і офігіла.
Взагалі дорогий аеропорт .
Але ми там тільки душки в дьюті фрі купуємо по дорозі назад)
пс. Я так розумію що "злі язики" найменшого поняття не мають ані про Туреччину, ані про відпочинок такий)
ппс.щодо камшота)——то ми ж всі знаємо що він за рубль вдавиться)——тому й не було від нього ніколи "репортажів" з відпочинку——дешманська Кирилівка на велосипеді не рахується)
пппс. та й мєдвєд здається далі Брно не від"іжджав ніколи)
пппппс. А де наш поціновувувач——Гео?—— язика в дупу засунув коли зрозумів що "мєдвєд напістєл"(с)?
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:16
Цитата: Сергій Чернівці від Червень 28, 2026, 23:18 Wrote:Та й мєдвєд там на фоні свого затяжного відлучення від котойобства недалеко пішов.
( чи може вже знайшов замінника тімофєю?)
До цієї істоти я давно втратила будь-які залишки поваги, якщо вона коли-небудь була.
Починаючи із його плазування перед низькоранговою Білоколготочною, що саме по собі зашквар. Якщо чоловік облизує таку жінку, це говорить про його низькі стандарти і автоматично знецінює його.
І закінчуючи тим, що він, як баба базарна, вигадує і поширює наклепи. Що нібито я приїхала в Канаду як наречена в мішку, що Сергій сидів в каталажці і так далі.
Це вже навіть не чоловік (тому що справжні чоловіки завжди чесні, говорять правду і не опустяться до бабського лайна), а якась аморфна желеподібна істота, типу як отруйна медуза в морі, з якою не варто вступати в інтеракції, а треба просто оминати.
ПС. Дуже смішна фіча медведа - як він ревнує мене до клаповухого, у той час як останньому дуже пече моя relationship з Авіатором. Яка, звісно ж, існує лише в слабеньких мізках страждальців. Реготала до сліз, як він описував, що Авіатор мене недостойний.
ЛОЛ!

![[Image: smilie10.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie10.gif)