БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бранч - це між breakfast (сніданоком) і lunch (ланчем)
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Сьогодні в 08:02

Оскільки мій чоловік - найкращий тато у світі, до Дня Батька він отримав гарний топ від Nautiсa і подарунковий сертифікат в його улюблений музичний магазин, а також запрошення на традиційний бранч в одній із відомих установ міста.

Це (я тільки уявляю, як в декого зараз загривки стануть дибки  [Image: gigi.gif]) теж - буфет, тільки в два рази дорожчий за той, де ми були минулої неділі (разом з чайовими та податком ми заплатили більше 200 баксів на трьох).

Бранч - це між breakfast (сніданоком) і lunch (ланчем). Відповідно на ньому подаються страви, які зазвичай їдять на сніданок (яйця у різних варіантах (включаючи eggs Benedict та омлети, які кухар зробить тобі на твій особистий смак), ковбаски, смажена картопля, те, що тут називається waffles і так далі), а також страви, які їдять на ланч (салати, м"ясні нарізки, основні страви типу пасти, запеченого лосося, і зазвичай запечене м"ясо типу шинки чи різних видів гов"ядини (сьогодні ще були реберця). До того ж, купа хлібобулочних продуктів на вибір і велетенський вибір десертів.

У вартість входили два види соків, кава, чай, ну і звичайно, вода.

Я деякі страви навіть не зачіпала (пасту я можу і вдома з"їсти), зате відвела душу на копченому лососі з каперсами і інших смаколиках, як на фото.

[Image: WnAojbC.png]

Тут реберця, ростбіф, трохи запеченого лосося і салати.

[Image: PJkaqOZ.png]

Я зал з їжею не фотографувала, але зробила фотку десертного стола, щоб ви мали уявлення про масштаб. Ось там фрукти в мисках - це для шоколадного фонтана. Настромлюєш на паличку, вмочаєш в гарячий шоколад і смакуєш.

[Image: GZ3schq.png]

На те, щоб спробувати всі десерти, просто не знайшлося місця. Я змогла з"їсти тільки це. Муси були смачні, а ось півники (профітролі) мої сільські родичі робили набагато кращі. [Image: rotate.gif]

[Image: sz02ap2.png]

Вибором і якістю страв ми всі залишились задоволені. Suffice to say, вечеряти нам сьогодні не хотілось. [Image: gigi.gif]
Ще цікаво, що до нас і інших гостей (ми були в останній когорті, бо слоти на раніше були розпродані) підходила старенька власниця готелю, де проходив цей бранч, і менеджери, щоб поговорити і переконатися, що ми задоволені їжею та сервісом. Це був гарний нюанс і додав до шарму.
Reply

Messages In This Thread
Бранч - це між breakfast (сніданоком) і lunch (ланчем) - by fully accomplished красуня - 5 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)