БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нам прийшли нові податки, це срака! Гігантська срака!
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png] Сьогодні в 21:20  Останнє редагування: Сьогодні в 21:35 від Wednesday

Там ще дуже смішно, як він спеціально на цирлах скакав, пихтів і тремтів, картинно обставляючи фотку з півоніями.

На цей раз дешеву вазу з Ікеї не юзав, а дістав совкову кришталеву, щоб було по-багатому. [Image: gigi.gif]  Скатертину явно з комода витяг свіжу, ще і декоративний піднос поставив.

Тупиця не в курсі, що в сучасному декорі стіл застеляють скатертинами лише коли подають їжу. А так невеличкої серветки під вазою (або і нічого) цілком достатньо. Хіба подряпини чи плями на столі закривав, там же все таке старе і обдерте.

Like who gives a shit? are we supposed to be impressed?? [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]

А така півонія у мене є, я минулого року посадила. Тільки вона ще мала і буде цвісти через пару років.

І я навела фотки маєтку в темі про нерухомість не для того, щоб ними хвалитись, а щоб показати, в яких будинках живуть справжні, а не фейкові мільйонери, як Камшот.

Який тулить свою стару обдерту засалену і заглищену собачу будку в усі щілини. [Image: bluet.gif]
Reply

Messages In This Thread
RE: Нам прийшли нові податки, це срака! Гігантська срака! - by fully accomplished красуня - 01-06-2026 23:23, 23:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)