31-05-2026 10:04, 10:04
(31-05-2026 08:33, 08:33)Гость Wrote:(30-05-2026 19:44, 19:44)1000 чертей Wrote:(30-05-2026 19:38, 19:38)Entitled Bitch Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:03
Сьогодні я встала незвичайно рано для суботи - біля 7:30 ранку.
Знаєте, чому? Тому що у нас насуваються дощові вихідні і треба закінчити посадку всього запланованого до того, як почнеться дощ (приблизно о 2 годині дня за місцевим часом, хоча це неточно). Я не переживаю за пару днів дощу - він потрібний плюс це надасть мені більше можливостей навести порядки у оновленій швейній кімнаті і закінчити декілька інших проектів. Але рослини мають бути у землі до того, як він піде, бо так - оптимально.
Не знаю, чи буде дощ у ці суботу та неділю, де живете ви, любі читачі та дописувачі ресурсу, але бажаю вам, щоб вони були теж продуктивними і оптимальними. І щоб ви, незважаючи на круті повороти долі, продовжували впевнено керувати кабріолетом вашого життя, насолоджуючись і краєвидами, і музикою, що звісно ж, лунає у ваших серцях!
Вика ну его нахуй.. у тебя один хуй полная поебень получается, дай лучше сорнякам и белкам сделать твою работу за тебя ..
Иди сначала траву и сорняки с клумб убери, раз твоя жирная свинья сама ленится, прежде че то пиздеть на эту тему.
Тупой бестолковый азиат еще цу тут дает блядь!
Вениаминка, ты порядок на мамкиных шести сотках навёл, мамкины х-ноженьки?