31-05-2026 09:02, 09:02
(This post was last modified: 31-05-2026 09:02, 09:02 by Александр Бовин.)
(31-05-2026 07:30, 07:30)Гость Wrote:(30-05-2026 18:42, 18:42)Сміявсі Wrote:(30-05-2026 18:38, 18:38)Entitled Bitch Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:03
Сьогодні я встала незвичайно рано для суботи - біля 7:30 ранку.
Знаєте, чому? Тому що у нас насуваються дощові вихідні і треба закінчити посадку всього запланованого до того, як почнеться дощ (приблизно о 2 годині дня за місцевим часом, хоча це неточно). Я не переживаю за пару днів дощу - він потрібний плюс це надасть мені більше можливостей навести порядки у оновленій швейній кімнаті і закінчити декілька інших проектів. Але рослини мають бути у землі до того, як він піде, бо так - оптимально.
Не знаю, чи буде дощ у ці суботу та неділю, де живете ви, любі читачі та дописувачі ресурсу, але бажаю вам, щоб вони були теж продуктивними і оптимальними. І щоб ви, незважаючи на круті повороти долі, продовжували впевнено керувати кабріолетом вашого життя, насолоджуючись і краєвидами, і музикою, що звісно ж, лунає у ваших серцях!
а як же система зрошення, люба Бегемотівно?
а як же
Ебнутый, чтобы пользоваться системой орошения, ее сначала нужно разгерметизировать после зимы, для этого приглашаются специалисты.
Может еще не дошли.
Опять Специалисты блядь..

в этой куколдовской семье хоть сами умеют что - нибудь делать??
Да и нахуя система орошения на двух сотках, там лейки хватит.