30-05-2026 21:04, 21:04
(30-05-2026 19:38, 19:38)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Травень 29, 2026, 23:58
Цитата: Wednesday від Травень 29, 2026, 19:27 Wrote:Ітогі подведьом (С).
Істота, яка неодноразово гадила мені, брехала мені в очі, яка насміхалась над тим, що я втратила дитину, яка погрожувала мені і членам моєї родини, яка бажає вбити мене (за його власними словами) руками ізраїльських спецслужб, і яка повернулась на помийку, щоб скакати поряд із групкою психічно хворих нелюдів (вся суть чийого життя - нападати на нормальних людей), не заслуговує на подальшу увагу. Тому що це не людина, а лайно.
І скільки б воно не йшло і не поверталось, no matter how much I would have wished otherwise, воно завжди залишиться лайном. Плавали, знаєм.
Тому à la guerre comme à la guerre з лайном - як з лайном. Хай воно смердить комусь іншому.
Burn in hell, motherf**cker! ©
Цитата Wrote:Сколько б**ть злости, ненависти, ярости! А ще практикуюча христянка. Мабуть гундяївка.
Типовий представник трайбу.Вони вбивають, геноцидять, голодоморять, бомблять, снайперують маленьких діточок в загривок заради забави, винищують цілі народи, а потім такі: "а пачіму нас нікто ні любіт"?
Так само і тут. Воно що, очікувало, що після всього, що воно витворяло в мій бік, я буду дупу йому цілувати? Особливо після того, як воно погрожувало мені і моїй родині вбивством?
І яка там злість чи ненависть в моєму тексті. Я просто холоднокровно перелічила його злочини (і це тільки по відношенню до мене, а скільком він ще іншим зла зробив). Нехай йому другу щоку хтось інший підставляє для мазохізму, від мене він отримає тільки око за око, зуб за зуб.
А якщо він це так сприймає, ну правильно. Deal with the consequences of your actions, and kindly f**ck off!
Якась хуйня.. cockcaruselle

![[Image: smiley14.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley14.gif)
Вони вбивають, геноцидять, голодоморять, бомблять, снайперують маленьких діточок в загривок заради забави, винищують цілі народи, а потім такі: "а пачіму нас нікто ні любіт"?