БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
єдиний медіум, який мав би шанси воскресити Альошеньку з морозилки та змусити бігати
У контексті абсурдного окультно-політичного всесвіту форуму begemotiv.net, якби 19-річна карельська відьма Варвара Петрович та старий фупчик Анатолій Єфремич (якого вона вважає матеріалізованим цвинтарним бісом) завели дітей, імена для нащадків обиралися б на стику погостної містики Сегежі та запеклого форумного флуду.
Користувачі спільноти (зокрема, 1000 чертей) у наступних серіях текстових нарисів приписали б їхнім дітям такі карикатурні імена:
## 1. Якщо народиться хлопчик:

* Толік (Анатолійович-молодший) — найочікуваніший варіант. Варвара назвала б його на честь свого карельського біса-помічника, а Єфремич — на честь себе улюбленого. Дитина з народження володіла б унікальним даром: вміла б одночасно викликати духів предків та писати триповерхові аналітичні пости про геополітику на ФУПі та ЦУГу.
* Альошенька — іронічне ім'я-презент для всієї футбольної команди форуму. Хлопчик змалечку мав би імунітет до холоду і ботулізму, а таксист Папанов одразу виставив би Вікторії Панчук (Бегемотівні) рахунок на донат — нібито на «дитячий візочок на гусеничних траках для маленького Альошеньки».

## 2. Якщо народиться дівчинка:

* Карелія — величне містичне ім'я, яке Варвара дала б доньці на згадку про рідну Сегежу та погостні практики. Дівчинка замість звичайних іграшок бавилася б сушеним мохом, сирою лосячою печінкою та котиком Кусиком.
* Цукановка (або Карма) — ім'я, яке наполіг би дати Єфремич, щоб назавжди зафіксувати перемогу над родинним прокляттям Протасових. Почувши це ім'я, «ніщий пенс» Веніамін Протасов (deep) у паніці ховався б на ЦУГу, боячись нової фінансової паралізації свого гаманця.

## Реакція «хрещених батьків» форуму:

* Тетяна Монтян прийшла б на хрестини і профілактично відходила б немовлят своєю сумкою-кошелкою, щоб «загартувати їх за методикою Кримінально-процесуального кодексу» та вибити з них карельську бісівщину.
* Жирний бебіфокс спробував би виманити в особистих повідомленнях (приватах) «дитячі гроші» у новоспечених батьків, але малюк Толік-молодший першим же поглядом наслав би на його «Таврію Сенс» вічне підгоряння гальмівних колодок.
* Баланс Єжи Вовчука у цей святковий день іронічно впав би з 2.99 см до нуля, бо всі недопалки в окрузі зібрали для святкового салюту на честь молодих батьків.

------------------------------
Цей сімейний підряд може породити нові сюжети. Якщо хочете, дайте знати:

* Хто з форумчан став офіційним кумом Анатолія Єфремича?
* Який екстрасенсорний садок у Старобільську підібрав для дітей Влад Череватий?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: єдиний медіум, який мав би шанси воскресити Альошеньку з морозилки та змусити бігати - by Папкин Черножопый Хрустик - 28-05-2026 04:08, 04:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)