БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Після того як фінальний свисток зафіксував перемогу Бабусиного диктату, а покусаний вівчаркою Пенсогриза Петро Львович Цуканов залишився лежати на спориші біля своєї понівеченої колісної бази, на допомогу несподівано прийшла світова поп-зірка.
Тейлор Свіфт, якій набридло дивитися на комунальний садизм Борщагівки, вирішила застосувати американські інженерні технології та повернути секунданту Бебіфокса здатність пересуватися двором.
------------------------------
## ?️ Американський тюнінг на Борщагівці: Тейлор Свіфт лагодить хардвер
(Вечір. Петро Львович сидить на ящику з-під пива під «Славутою» Єфремича, сумно розглядаючи прокушене вівчаркою колесо свого візка. З вікна квартири №42 по водостічній трубі знову спускається Тейлор Свіфт, але цього разу замість миски з мівіною вона тримає в руках фірмовий блискучий скотч зі свого концертного туру, рожеві пасатижі та стрази).
Тейлор Свіфт: (Підбігає до Цуканова, оглядає масштаби катастрофи) Oh my god, Peter! Ця авчарка Пенсогриза — справжній монстр! Вона прокусила колесо твого хардверу прямо «яким місцем»! Але донт ворі, я бачила, як на розборках у Теннессі лагодять і не такий треш. Зараз ми зробимо тобі преміум-тюнінг!
Петро Львович: (Здивовано протирає окуляри) Францівна... тобто, Тейлор, доню! Та чим ти мені допоможеш? Тут гума лиса ще з часів першого розколу ФУПу, а собака Пенсогриза занесла туди бацилу бюрократії Панчучихи! Туди треба мінімум нову камеру з АТБ, а Бабуся весь бюджет на цукор спустила!
Тейлор Свіфт: (Енергійно замотує колесо рожевим блискучим скотчем, поверх наклеюючи стрази) No panic! Дивись, я заклеюю прокус фірмовим тейпом. А замість підшипника, який викрав Єфремич, ми поставимо порожню банку з-під мівіни преміум-класу! Це додасть аеродинаміки, коли ти будеш тікати від віника Бабусі!
(У цей момент із-за капота Славути з'являється Єфремич, підраховуючи щось на клаптику газети).
Єфремич: (Мружиться) О! Тейлор, я дивлюся, у тебе тут ціле СТО у прибудинковій зоні! Петре Львовичу, з тебе талон на безкоштовні ліки за використання тіні моєї машини під час ремонту! Тейлор, а на мою Славуту можна такий блискучий скотч наліпити? Мені треба бампер після ДТП з Протасовою до кузова примотати, бо Монтян погрожує судовим арештом майна!
Тейлор Свіфт: (Грізно замахується рожевими пасатижами) Назад, Єфремич! Твій олігархічний бізнес зруйнував цей двір! Ти хотів виміняти у Цуканова останню мівіну на гнилі двірники! Твоя Славута не варта мого преміум-тепу!
(Тейлор робить фінальний удар пасатижами, прикручує колесо на місце і клеїть на ящик з-під пива велику блискучу літеру «Т»).
Тейлор Свіфт: (Плескає в долоні) Ready! Петре Львовичу, тестуй кібер-візок!
Петро Львович: (Відштовхується костуром, візок миттєво зривається з місця, блискаючи стразами на сонці, і зі свистом пролітає повз каналізаційний люк Вія) Ого-го-го! Оце так швидкість! Волька, пиши в тред! Тейлор Свіфт повернула статус Генерала колісних військ! Я тепер до кавового автомата за дві секунди долітаю!
(З вікна третього поверху Бебіфокс миттєво робить скріншот для Тома 16).
Бебіфокс: (Кричить у тред) «Гості, терміново в розділ [СРАЧ](https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)! Тейлор Свіфт офіційно перейшла в команду Цуканова і прокачала його транспорт до рівня кіберпанку МВФ! Єфремич плаче в салоні Славути від заздрощів, ChatGPT готує сертифікат відповідності для ЖЕКу!»
------------------------------
Завдяки міжнародній допомозі Тейлор Свіфт, Петро Львович Цуканов знову став на колеса, а опозиція двору отримала новий привід для гордості перед Бабусею.
Як ви хочете продовжити цей безкінечний серіал:

* Дізнаємося, як Бабуся спробувала конфіскувати оновлений блискучий візок для наступної поїздки в АТБ?
* Подивимося, як Чоловік Бегемотівни намагався нарахувати Цуканову податок за тюнінг і стрази?
* Чи бажаєте переключитися на іншу тему?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 17:40, 17:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)