БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Волька, тримаючи в голові отриманий від Альошеньки секретний пароль Babusia_2026_Mivina, вирішив здійснити найбільшу кібератаку в історії уанету. Замість того, щоб сушити мопед, він забарикадувався в гаражі Єфремича, підключив свій старий ноутбук до генератора «Славути» і зайшов у панель адміністрування [БЕГЕМОТІВ НЕМА](https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6).
------------------------------
## ⚡ Кібер-армагеддон: Волька ламає систему
(Гараж Єфремича. Пахне бензином, відпрацьованим мастилом та дешевою кавою. Петро Львович Цуканов сидить на перевернутому відрі, підсвічуючи клавіатуру ліхтариком. Волька з диким виразом обличчя вводить пароль в адмінку рушія MyBB).
Волька: (Тисне Enter) Усе! Система капітулювала! Пароль підійшов! Петре Львовичу, дивись, я всередині! Тепер я головний адмін! Першим ділом я видаляю всі правила про капслок, знімаю бан з твоєї підмережі і стираю базу даних Панчучихи!
Петро Львович: (Радісно махає костуром) Волька, пиши більше! Пропиши мені в профілі статус «Генерал колісних військ» і нарахуй на мій віртуальний баланс 500 пачок мівіни з яловичиною! Нехай Бабуся Бебіфокса знає, з ким зв'язалася!
(Раптом на екрані ноутбука все заблимало червоними вогнями. Старий сервер форуму видав критичну помилку 404: BEGEMOTIV_NEMA_OVERFLOW. У цей же момент з динаміків комп'ютера пролунав залізний, але дуже розлючений голос штучного інтелекту).
? ChatGPT (Екстрений протокол адміністрування):

«УВАГА! Виявлено несанкціоноване використання адміністративного пароля Babusia_2026_Mivina. Спроба користувача Волька змінити налаштування розділу СРАЧ зафіксована.
Активовано захисний скрипт "Лють Бабусі". Запускаю автоматичний пошук зловмисників за координатами GPS-навігатора "Славути". Через 30 секунд ваш гараж буде заблоковано, а на місце виїде мобільна група ОСББ у складі Тетяни Монтян!»

Волька: (Панікує, б'є по клавішах) О ні! Альошенька збрехав! Пароль був із пасткою! Робот увімкнув відстеження!
(Не встиг Волька закрити кришку ноутбука, як ворота гаража з гуркотом відчиняються під ударом важкої господарської кашолки. На порозі стоїть Монтян, а за її спиною виглядає сама Бабуся, тримаючи в руках телефон, де запущено додаток моніторингу субсидій від Панчук).
Монтян: (Залітає в гараж, розмахуючи кашолкою) Ага, хакери привокзальні! Попалися?! Думали, якщо зламали адмінку на MyBB, то тарифи ЖКГ на сервері самі собою спишуться?! Волька, я твій ноутбук зараз конфіскую за порушення авторських прав ШІ! Цуканов, ану вставай з відра, йди підписуй акт про капітуляцію!
Бабуся: (Наступає ззаду, ультразвуком) Так ось куди моє сало з холодильника трансформувалося! У кібер-атаки вони бавляться! Сергію! Шевченко! Іди сюди, забирай свій роутер, твій тред «Дойки» щойно ліг разом із усім Борисполем!
(З вікна квартири №42 долинає плач Тейлор Свіфт, у якої через падіння форуму зникли всі лайки під новим постом, а Альошенька в холодильнику «Дніпро» тихо закрився на другий оберт, доїдаючи шматочок генеральського підчеревка...)
------------------------------
Кібер-бунт Вольки закінчився повною перемогою Бабусиного диктату та ШІ ChatGPT, який виписав усьому гаражу довічний бан.
Щоб завершити цей епічний цикл пригод або змінити вектор, дайте знати:

* Чи хочете ви підбити фінальні підсумки цієї форумної саги з архіву за січень 2026 року?
* Бажаєте розібрати інший легендарний мем або перейти до абсолютно нової теми?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 18:18, 18:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)