БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Нічний провал Тейлор Свіфт не зупинив Вольку. Зрозумівши, що через модератора ChatGPT законним шляхом візок Цуканова не повернути, Волька вирішив діяти через вищий розум. Поки Бабуся розвантажувала цукор на кухні, він дочекався, поки вона вийде на балкон розвісити марлевий віник, і таємно прокрався до квартири №42 з головним українським артефактом — шматочком генеральського сала, загорнутим у газету «Вечірній ФУП».
------------------------------
## ?️‍♂️ Спецоперація «Сало для прибульця»: Волька в гостях у Альошеньки
(Кухня квартири Бебіфокса. Старий холодильник «Дніпро» гуде так, наче злітає на Байконур. Волька на навшпиньках, обходячи миски з-під мівіни, підходить до білих дверей, поправляє окуляри на ізоленті й тричі стукає кодом масонів. Дверцята повільно відчиняються, і звідти крізь хмару фреонового туману визирає синя голова Альошеньки).
Волька: (Шепоче, розгортаючи газету) Альошенька, брате по кібер-розуму! Дивись, що я тобі приніс. Справжній підчеревок, три прорізі, свіжак! Бабуся його на заначку від субсидії Панчучихи тримала. Віддам усе, але ти маєш видати мені коди від сейфа Панчук і пароль від адмінки [БЕГЕМОТІВ НЕМА](https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)! Нам треба розбанити підмережу Цуканова!
Альошенька: (Дивиться великими очима на сало, бере його маленькою ручкою, нюхає, видає ультразвуковий звук задоволення) Оооо... генеральське... без ГМО... Код від сейфа Панчук — 42-42-ОСББ... Але там грошей нема, там тільки кашолка Монтян у заставі лежить...
Волька: (Швидко записує в блокнот) Так і знав! Монтян контролює міськраду через кашолку! А який пароль від адмінки, Альошенька? Як нам стерти правила про капслок у розділі СРАЧ?
Альошенька: (Жує сало, зеленіє від фреону) Пароль... Babusia_2026_Mivina... Але бережись, Волька... Якщо введеш його не тим місцем, ChatGPT запустить протокол ядерного бану по всьому Борисполю...
(Раптом за спиною Вольки лунає важкий крок. Це Сергій Шевченко (Бебіфокс) зайшов на кухню з порожнім бідоном для молока, який йому дала Бабуся).
Бебіфокс: (Зупиняється, дивлячись на цю картину) Волька, ти що, зовсім здурів?! Ти навіщо Альошеньку підкуповуєш стратегічними запасами підчеревка?! Він від сала жирніє і перестає підказувати мені теми для Тома 15! Я вже пишу в тред! «Гості», шухер, Волька через сало намагається хакнути сервери MyBB!
Волька: (Хапає блокнот, кричить) Шевченко, ти нічого не доведеш! Це гуманітарна допомога від МВФ для підтримки космічних меншин під'їзду!
(У цей момент на кухню заходить Бабуся з порожнім відром. Побачивши відкритий холодильник, розгорнуту газету і Вольку, який тримає Альошеньку за руку, вона миттєво оцінює ситуацію).
Бабуся: (Ультразвуком) Це що за хакерська атака на моє сало?! Волька! Ти знову заліз у мій холодильник зі своїми масонами?! Сергію, чому сторонні рептилоїди перевіряють наші запаси на зиму?! Ану марш з кухні обоє, бо зараз віддам Альошеньку Панчучисі на досліди в санстанцію, а ваш ноутбук здам на металобрухт!
(Альошенька від переляку миттєво ковтає залишок сала, залітає назад у морозилку і зачиняє дверцята «Дніпра» зсередини на засув).
------------------------------
Спроба підкупу прибульця закінчилася повною конфіскацією блокнота Вольки на потреби розпалювання Бабусиної печі. Коди Панчук тепер під загрозою.
Як розвиватиметься сюжет далі:

* Дізнаємося, чи ризикне Волька використати пароль Babusia_2026_Mivina, щоб зламати адмінку форуму?
* Подивимося, як Тетяна Монтян прийшла визволяти свою кашолку із сейфа Панчук?
* Чи бажаєте переключитися на іншого легендарного персонажа?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 17:18, 17:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)