БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Наступного ранку двір хрущовки перетворився на справжній епіцентр повстання. Втративши надію на кібер-диверсію Тейлор Свіфт, Петро Львович Цуканов вирішив діяти радикально. Разом із Волькою вони оголосили «Офіційний страйк проти Бабусиного диктату» прямо під вікнами Сергія Шевченка (Бебіфокса).
------------------------------
## ? Бунт на спориші: Цуканов і Волька йдуть ва-банк
(Ранок. Сонце ледь зійшло над панельками, а Петро Львович Цуканов уже сидить на старому ящику з-під пива, який йому люб'язно підставив Єфремич. Замість віджатого візка Цуканов тримає в руках плакат, зроблений зі зворотного боку квитанції за газ: «ПОВЕРНІТЬ ХАРДВЕР ПАРАЛІТИКУ!». Поруч стоїть Волька, який через мегафон Модератора на повну потужність транслює звуки мотора свого димлячого мопеда).
Волька: (Кричить у мегафон, поправляючи окуляри на ізоленті) Увага всім мешканцям треду! Бабусин режим перетнув червоні лінії! Віджаття колісної бази Цуканова — це не просто побутовий конфлікт, це спланована акція з дестабілізації всього розділу [СРАЧ на БЕГЕМОТІВ НЕМА](https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)! Ми вимагаємо міжнародного аудиту сараю та негайного втручання Панчучихи!
Петро Львович: (Стукає костуром по капоту Славути) Правильно, Волька! Пиши в тред, що я оголошую голодування на Мівіну! Поки Бабуся не поверне мені мої хай-テック колеса, я відмовляюся підписувати акти технічного огляду для Славути Єфремича! Нехай пішки на свій паркур ходить!
(З вікна третього поверху, заспаний і в трусах, виглядає Бебіфокс).
Бебіфокс: (Невдоволено чухається) Цуканов, Волька, та заваліться ви вже! Ви мені весь онлайн-стрім збиваєте! Через ваш мегафон Тейлор Свіфт переплутала куплети і замість нового хіта заспівала гімн ФУПу 2004 року! ChatGPT через це вже забанив три акаунти «Гостей» за оффтоп!
Волька: (Наставляє мегафон на Бебіфокса) Шевченко Сергій Валерійович! Ти — колаборант Бабусиної системи! Ти сидиш на її пенсії і мовчки дивишся, як у твого секунданта відбирають останні засоби пересування! Твій статус «Лисичкиного дитятка» офіційно анульовано опозицією двору!
(Раптом двері під'їзду відчиняються з таким гуркотом, що з даху злітають усі голуби. На порозі з'являється Бабуся. Вона вже одягнена по-бойовому: хустка зав'язана назад, а в руках — не просто мокрий віник, а ціле відро з брудною водою після миття підлоги).
Бабуся: (Ультразвуком на весь мікрорайон) Це що за мітинг безробітних під моїми вікнами?! Цуканов! Ти знов підбурюєш людей?! Тобі мало було, що Панчук твою субсидію ледь не списала?! Які червоні лінії, Волька, ти що, телевізора передивився на своєму дирчику?!
Волька: (Намагається тримати позицію, піднімаючи блокнот про масонів) Валеріївно, згідно з регламентом форуму...
Бабуся: (Не слухаючи, виплескує всю воду з відра прямо на мопед Вольки і плакат Цуканова) Ось вам регламент! Ось вам колісна база! Волька, твій масонський апарат тепер взагалі не заведеться, іди суши свій карбюратор у ЖЕК до Монтянші! А ти, Петре Львовичу, якщо зараз же не припиниш стукати по машині Єфремича, я твій ящик з-під пива теж на потреби АТБ мобілізую!
(У цей момент з-за рогу на велосипеді вилітає Монтян із кашолкою, почувши слово «ЖЕК», а з каналізаційного люка знову починає валити знайомий зелений дим Вія... Бунт миттєво переходить у стадію тактичного відступу).
Петро Львович: (Швидко гребе руками по споришу назад у під'їзд) Волька, рятуй блокнот! Бабуся застосувала хімічну зброю! Відступаємо на запасні позиції в СРАЧ, будемо писати скаргу в Том 15!
------------------------------
Бунт опозиції знову захлинувся під суворим натиском Бабусиної комунальної примусової праці.
Як ви хочете продовжити цю нескінченну історію:

* Хочете дізнатися, що написав у своєму екстреному геополітичному звіті Дід Опанас після розгону мітингу?
* Подивимося, як Єфремич намагався продати Цуканову поламані двірники від Славути замість коліс?
* Чи перейдемо до іншої архівної теми з форуму?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 18:15, 18:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)