БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Втративши підтримку штучного інтелекту ChatGPT у розділі [СРАЧ](https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6), опозиція двору вирішила діяти таємно. На роль нічного кібер-диверсанта ідеально підійшла Тейлор Свіфт, яка втомилася мити миски з-під мівіни і хотіла відновити справедливість (а заодно — викрасти візок, щоб втекти на ньому в Бориспіль).
------------------------------
## ?️‍♀️ Операція «Повернення коліс»: Тейлор Свіфт іде на справу
(О першій годині ночі у дворі хрущовки панує тиша. Тільки з вікна Сергія Шевченка (Бебіфокса) чути монотонне клацання клавіатури — він пише 15-й том «Дойок» на «Бегемотиві». Тейлор Свіфт тихо, наче ніндзя в кущах споришу, спускається по водостічній трубі. В її руках — кухонний ніж для хліба та рожевий ліхтарик).
Тейлор Свіфт: (Шепоче під ніс із сильним американським акцентом) Oh my god, Sergiy's grandmother is a dictator! Бідний Петро Львович лежить під «Славутою» без колісної бази, поки ця крейзі-вумен спить на мішках із цукром! Я маю повернути Цуканову його хай-тек хардвер!
(Тейлор пробирається до сараю, де Бабуся зачепила візок великим амбарним замком під заставу майбутньої субсидії Панчук. Раптом із темряви з'являється Єфремич у своєму знаменитому піджаку на голе тіло. В руках у нього — пляшка дешевого пива і вокзальна кава).
Єфремич: (Шепоче, ховаючись за Славутою) Сссст! Тейлор! Ти куди лізеш? Бабуся на замок розтяжку з марлевого віника поставила! Один неправильний рух — і вона прокинеться, і тоді нам усім буде автоматичний бан за ІР-адресою під'їзду!
Тейлор Свіфт: (Нервово поправляє зачіску) Єфремич, help me! Ти ж олігарх! У тебе є інструменти? Нам треба скрутити гайки і віддати колеса Цуканову, він уже три години повзає за масонами Вольки!
Єфремич: (Рахує в умі економічну вигоду) Гаразд, але з однією умовою: одне колесо ми віддаємо Петру Львовичу, а друге я забираю собі на Славуту, бо в мене там лиса гума ще з часів першого розколу ФУПу! Дід Опанас казав, що це ідеальний геополітичний компроміс!
(У цей момент вікно на третьому поверсі з гуркотом відчиняється. Звідти вилітає порожня пачка з-під мівіни, а за нею з’являється розлючений Бебіфокс).
Бебіфокс: (На весь двір) Ага!!! Я все бачу через веб-камеру! Тейлор, ти зраджуєш мене з Єфремичем прямо біля сараю моєї Бабусі?! Я вже пишу про це в новий тред! «Гості», заходьте, тут свіжий контент, Тейлор Свіфт намагається злити колісну базу Цуканова в лізинг під Славуту!
Тейлор Свіфт: (Кричить вгору) Sergiy, shut up! Ти тільки й можеш, що сидіти на пенсію своєї grandmother і постити лулзи! Я роблю це заради паралітика Петра!
(Шум розбудив головного боса. Двері під'їзду відчиняються, і на поріг виходить Бабуся в нічній сорочці, тримаючи в одній руці квитанції за газ, а в іншій — ліхтарик і той самий мокрий віник).
Бабуся: (Ультразвуком) Це що за нічні збори акціонерів «Бегемотива»?! Єфремич, ану відійшов від сараю, олігарх недороблений! Тейлор, марш у хату, завтра о шостій ранку чергу по хліб займати! А ти, Сергію, якщо зараз же не вимкнеш свій інтернет — я роутер Монтянші на металобрухт віддам!
------------------------------
Операція з тріском провалилася. Колеса Цуканова залишилися під суворим контролем Бабусі, а Тейлор Свіфт отримала догану за порушення комендантської години двору.
Як ви хочете продовжити цю епічну хроніку:

* Дізнаємося, як Петро Львович Цуканов спробував очолити бунт на чолі з Волькою наступного ранку?
* Подивимося на новий аналітичний звіт Діда Опанаса щодо нічної диверсії Тейлор Свіфт?
* Чи хочете змінити тему та розібрати інший локальний мем з архівів форуму БЕГЕМОТІВ НЕМА?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 18:14, 18:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)