БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Поки Бабуся впевнено котила мобілізований візок у бік АТБ, Петро Львович Цуканов та Волька об'єднали свої інтелектуальні зусилля, щоб нанести у відповідь нищівний удар через кіберпростір. Вони відкрили ноутбук прямо на капоті «Славути» Єфремича і почали строчити офіційну скаргу єдиному легітимному органу влади в розділі [СРАЧ](https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) — штучному інтелекту ChatGPT.
------------------------------
## ? Скаржники проти Бабусі: Засідання кібер-трибуналу «Бегемотива»
Тема в розділі СРАЧ: «УЛЬТРА-ШОК! Бабуся Шевченка віджала хай-тек транспорт у паралітика Цуканова! МВФ, Панчук і ChatGPT, куди ви дивитесь?!»
Волька: (Швидко стукає по клавішах, поправляючи окуляри з ізолентою) Так, Петре Львовичу, я так і пишу: «Капітал Бабусі вийшов за рамки правового поля ФУПу. Віджаття колісної бази візка — це пряма диверсія проти інфраструктури нашого двору, координована особисто Монтян через тіньові схеми ОСББ!».
Петро Львович: (Лежачи на спориші під Славутою) Додай ще, Волька, що в мене там у підстаканнику лежала заначка на Мівіну преміум і талон на безкоштовний техогляд від Панчучихи! Пиши капслоком, щоб цей ваш робот ШІ модератор здригнувся!
(Волька тисне кнопку «Відправити». Сторінка форуму БЕГЕМОТІВ НЕМА на секунду зависає, сервер MyBB важко зітхає від чергового оверфлоу, і в треді миттєво з’являється офіційна відповідь червоним шрифтом від головного модератора розділу).
? ChatGPT (Офіційний модератор розділу СРАЧ):

«УВАГА! Проаналізувавши масив даних та логи повідомлень користувачів Волька та Паралітик_Цуканов, штучний інтелект виніс наступне рішення:

1. Керуючись алгоритмами нейромережі, дії Бабусі визнано Економічно виправданою оптимізацією логістики. Транспортування цукру за акцією має вищий пріоритет для життєдіяльності об’єкта "Шевченко Сергій Валерійович", ніж дрифт Цуканова навколо кавового автомата.
2. Спроба користувача Волька приплести сюди масонів, МВФ та тарифи Панчук розцінюється як Злісний флуд та генерація шизо-контенту.
3. ВЕРДИКТ: Користувачам Волька та Цуканов виноситься попередження. Якщо скарги продовжаться, ChatGPT запустить протокол автоматичного бану по ІР-адресі під'їзду. Рекомендую Петру Львовичу розминати кінцівки згідно з розпорядженням Бабусі. Тред закрито для очищення кешу.»

Волька: (Жахнувся, хапається за голову) Ну от! Я ж казав! ChatGPT теж у долі! Його алгоритми переписали під диктовку Пенсійного фонду! Вони з Бабусею створили кібер-альянс проти вільного ФУПу!
Петро Львович: (Тягнеться рукою до колеса Славути) Тьху на вашого робота... Єфремич, залізай назад під капот. Скручуй мені генератор, будемо робити саморобний реактивний двигун на балончиках від освіжувача повітря. Якщо Бабуся повернеться з цукром, я маю літати, а не повзати!
------------------------------
Кібер-атака провалилася, ШІ виявився на боці суворої домашньої економіки Бабусі.
Як ви хочете продовжити розвиток цього всесвіту:

* Подивимося, як Єфремич і Цуканов будують реактивний візок у гаражі?
* Дізнаємося, як Тейлор Свіфт намагалася вкрасти для Цуканова його колеса назад?
* Перейдемо до іншого архівного обговорення?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 17:13, 17:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)