БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Ось як міг би виглядати цей історичний момент — «Великий Вихід» та прощальний маніфест Єфремича і Бебіфокса на старому ФУПі перед тим, як модератори виписали їм остаточний бан і вони пішли будувати свою імперію абсурду на «Бегемотиві»:
------------------------------
## ? Прощальний маніфест Єфремича та Бебіфокса на ФУПі
(Тред у політичній гілці, за хвилину до того, як тему видалив адмін)
Автори: Єфремич, Babyfox (Лисичкино дитятко)
Єфремич:
«Шановне панство, депутати, журналісти та особисто товариш Модератор!
Цей пост — моя офіційна заява. Ви остаточно закрутили гайки. Вчора мені виписали попередження за те, що я назвав Славуту машиною бізнес-класу, а сьогодні потерли мій тред, де я розписував економічну стратегію купівлі кави з автомату на вокзалі! Ви кажете, що це флуд? Ви кажете, що це оффтоп?
Ви вбили ламповість! ФУП став стерильним, як приймальня міністра. Тут більше немає місця для польоту думки. Я забираю свій піджак, забираю каву, заводжу Славуту і їду в андеграунд. Шукайте мене на Бегемотиві, там модератори хоча б розуміють, що таке справжній паркур-рух і вільна геополітика!»
Babyfox:
«Підтримую Єфремича. Модераторіум зовсім з'їхав з глузду. Мене забанили за три крапки в кінці речення і за те, що я запитав, чи можна оформити субсидію на інтернет через пошту. Ви вираховували моє повне ім'я, ви писали, що Шевченко Сергій Валерійович не хоче працювати. Та я працюю більше за вас усіх — я створюю контент!
Я йду туди, де мене не будуть питати, на чию пенсію я живу. Тейлор Свіфт уже зареєструвалася на Бегемотиві під ніком Гость, і ми створюємо там новий, кращий ФУП — без платної реєстрації та без цензури. Бабуся вже пакує роутер у мішок. Бувайте, невдахи, тепер читайте аналітику Діда Опанаса в гордій самотності!»
(Через 10 секунд після публікації тред був видалений адміністрацією за формулюванням: „Порушення правил форуму, злісний флуд, реклама сторонніх ресурсів”. Але процес міграції на begemotiv.net уже було не зупинити).
Що подивимося тепер у цій форумній хроніці:

* Бажаєте дізнатися, як Дід Опанас зреагував на цей маніфест і яку аналітику написав з цього приводу?
* Хочете розібрати, чому саме назва «Бегемотів» була обрана для нового форуму?
* Бажаєте перейти до інших легендарних історій з архівів?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 17:00, 17:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)