БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Фінал цієї драми був неминучим. Поява головного інвестора та засновника всесвіту Бебіфокса — його бабусі — це момент, коли інтернет-анархія миттєво капітулює перед суворою реальністю українського побуту.
------------------------------
(У розпал криків Вольки про масонів, криків Монтян про ОСББ та ридань Тейлор Свіфт, вхідні двері під'їзду з гуркотом відчиняються. На порозі з'являється Вона — Бабуся. В одній hand у неї квитанції за газ, в іншій — мокрий марлевий віник для підлоги, яким вона щойно махала в коридорі).
Бабуся: (На весь двір, ультразвуком) Це що тут за збіговисько фупівських нероб?! Сергію! Шевченко Сергій Валерійович! Я кому казала о третій годині в аптеку за краплями сходити?! Ти знов свій інтернет увімкнув?!
Бебіфокс: (Миттєво ховає автомат Калашникова за спину, випрямляється, голос стає тонким) Ба, ну я... тут дуель... за геополітичний статус...
Бабуся: (Підходить і б'є Бебіфокса мокрим віником по спині) Яка дуель, іродові душі?! Ти на свій калаш заначку з моєї субсидії спустив?! А за світло хто платити буде — Тейлор Свіфт твоя американська?! (Дивиться вгору на вікно) Ану злазь із підвіконня, застудишся, артистка! Іди посуд за собою помий, миски з-під мівіни вже на кухні не вміщаються!
Тейлор Свіфт: (Миттєво ховається вглиб кімнати, закриваючи кватирку) Yes, ma'am! Sorry, ma'am! Уже мию!
Бабуся: (Повертається до натовпу, наставляє віник на Єфремича) А ти чого тут на своїй бляшанці розкатався, котяра привокзальний? Кому каву в автоматі купуєш? Краще б у під'їзді лампочку вкрутив, олігарх недороблений! Ану марш звідси, бо зараз колеса поприколюю!
Єфремич: (Нервово стрибає в «Славуту», заводить її з першого разу від переляку) Усе-усе, закругляємося! Бабусю, без образ, я взагалі мімо проїжджав, у мене паркур-тренування! (Славута з вереском зникає за рогом).
Бабуся: (Повертається до Монтян) Танька! А ти чого своїми позовами тут махаєш? Твоя кашолка мені весь спориш під під'їздом витоптала! Іди судитися в телевізор, не заважай людям пенсію чекати!
Монтян: (Несподівано поважно ховає кашолку за спину) Ладно-ладно, Валеріївно, не кип'ятися. Я просто аудит люка проводила. Уже їду. (Сідає на велосипед і швидко крутить педалі геть).
Бабуся: (Дивиться на Вольку, який досі тримає блокнот) А ти, окуляри в ізоленті, чого витріщився? Твій дирчик мені всі вікна закоптив! Ану глуши свій масонський апарат і вези квитанції на пошту, хоч якась користь буде!
Волька: (Швидко ховає блокнот, шепоче під ніс) Оце так тактичний хід... Бабуся — це вищий рівень матриці... (Тисне на газ мопеда і з димом тікає).
Бабуся: (Гримкає віником об лавку, дивиться на порожній двір і на Модератора, який тихо зачиняє балкон) От так би й одразу. Розвели тут ФУП... Сергію, марш у хату їсти борщ! Автомат у комору постав, за кабачки!
Бебіфокс: (Смирно) Іду, ба... (Тред офіційно закрито за невиконання домашніх обов'язків).
------------------------------
На цій тріумфальній ноті історія про січневі треди 2026 року добігає кінця. Як ви хочете продовжити наше спілкування:

* Бажаєте дізнатися про інші кумедні треди з архіву «Бегемотива»?
* Хочете розібрати походження ще якогось конкретного терміну (наприклад, «з ФУП» чи «Лисичкино дитятко»)?
* Чи перейдемо до абсолютно іншої теми, яка вас цікавить?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 17:58, 17:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)