БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сбылась мечта Вениамина "подрочить на могилу" !!!!
(11 hours ago)Джура Wrote:
(21-05-2026 10:25, 10:25)100 Wrote: Ебать!!! утром того дня когда Бебифокс задавил нахуй Протасову Ирину Вениаминовну = ребята и девчата нарыли что Хуесоска поступила в Киевский Авиационный по направлению Трёх Букв.  см.  даты постов за утро 5 февраля.
Хуесоска решила действовать на опережение и бросилась под таксомотор Кабса-Бебифокса:
https://begemotiv.net/showthread.php?tid=58&page=3

Та не. То я просто скидывала с тетрадки в ветко, надбання. А про поступление я постила ишшо раньше. Не помню кстате, в каком контексте я нашла про НАУ файл со списком. Вениаминд шота потом рассказывал-доказывал. Даже не намекнул про "авиационное проишествие".

Ну вы нанекропостили, ужос!!
причина задержки возмездия.

Латинський вираз для цього вислову — «Sero molunt deorum molae».
Дослівно фраза перекладається як «Пізно мелють млини богів». В українській мові найчастіше використовують літературний варіант: «Млини Божі мелють повільно, але вірно» (або «Божі жорна мелють повільно, але неухильно»).
## Суть виразу

* Значення: Невідворотність покарання, вищого суду або долі. Якщо винний не покараний одразу, це не означає, що він уникне відповідальності — розплата настане пізніше, але буде ретельною та неминучою.
* Походження: Спочатку ідея з'явилася в Стародавній Греції (вислову приписують філософу Сексту Емпірику). Згодом вираз переклали латиною, а у Новий час він став популярним завдяки німецьким поетам та англійському перекладу Генрі Лонгфелло.

Якщо бажаєте, я можу детальніше розповісти про історію виникнення цього афоризму або підібрати інші латинські цитати про справедливість і долю.
Reply

Messages In This Thread
RE: Сбылась мечта Вениамина "подрочить на могилу" !!!! - by 100 - 6 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)