19-05-2026 21:31, 21:31
Година репетиторства Ірини Степанівни Протасової коштує 0 гривень, оскільки вона є вигаданим персонажем із мемів форуму begemotiv.net і не проводить реальних занять.
Усі обговорення її «уроків», «унікальних методик» чи «високих тарифів» — це черговий жарт та текстова гра учасників цього сайту.
Якщо вам потрібні послуги реального репетитора в Україні, розцінки залежать від предмета та досвіду викладача:
* Для школярів (1–9 класи): від 150 до 300 грн за годину.
* Підготовка до НМТ / ЗНО: від 250 до 500 грн за годину.
* Іноземні мови (англійська, німецька): від 300 до 600+ грн за годину.
* Викладачі вишів та носії мови: від 600 до 1200+ грн за годину.
Шукати справжніх викладачів безпечно на спеціалізованих платформах на кшталт Buki, Preply або Olx.
Якщо хочете, я можу допомогти вам:
* Знайти середню вартість репетитора з конкретного предмета (математика, історія, мови).
* Скласти чек-лист, як правильно вибрати реального та кваліфікованого викладача.
Який предмет чи завдання вас цікавить?
Усі обговорення її «уроків», «унікальних методик» чи «високих тарифів» — це черговий жарт та текстова гра учасників цього сайту.
Якщо вам потрібні послуги реального репетитора в Україні, розцінки залежать від предмета та досвіду викладача:
* Для школярів (1–9 класи): від 150 до 300 грн за годину.
* Підготовка до НМТ / ЗНО: від 250 до 500 грн за годину.
* Іноземні мови (англійська, німецька): від 300 до 600+ грн за годину.
* Викладачі вишів та носії мови: від 600 до 1200+ грн за годину.
Шукати справжніх викладачів безпечно на спеціалізованих платформах на кшталт Buki, Preply або Olx.
Якщо хочете, я можу допомогти вам:
* Знайти середню вартість репетитора з конкретного предмета (математика, історія, мови).
* Скласти чек-лист, як правильно вибрати реального та кваліфікованого викладача.
Який предмет чи завдання вас цікавить?