18-05-2026 09:16, 09:16
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Травень 17, 2026, 23:36
Камшот звідси не вилазить (як і його недолугі дружки). Напевно, знову доведеться перебілювати стелю після того, як він побачив, що я звернула на нього свою увагу.
While it has been fun to stomp over him, ігнор - найкраще для нього покарання.
Тому засовуємо ватну козинську чупакабру назад в шухлядку.
Останній допис від Wednesday - Травень 17, 2026, 23:18
Можна сказати, струсив на Лоріка. Добре, що хоч в куток не ставив, а то б вона точно здогадалася.
Куколдінг по-козинськи, хе-хе! (С)
Останній допис від Wednesday - Травень 17, 2026, 21:24
I still can't get over the fact, що Камшот смикав в"ялого на дупи і піськи кацапських спитих баб у Лоріка за спиною.
Витратив на це дофіга часу і бабок, а потім нарвав бесплатних тюльпанів на власному квітнику і кинув Лоріку в роздуту від ботоксу мармизу - на тєбє, дарагая, пасматрі, как я тєбя люблю!
Хоч у цьому всьому є і позитив: секс був віртуальним, тому він не зможе подарувати Лоріку ще один букет.
Венеричних захворювань.
Останній допис від Wednesday - Травень 17, 2026, 23:36
Камшот звідси не вилазить (як і його недолугі дружки). Напевно, знову доведеться перебілювати стелю після того, як він побачив, що я звернула на нього свою увагу.
While it has been fun to stomp over him, ігнор - найкраще для нього покарання.
Тому засовуємо ватну козинську чупакабру назад в шухлядку.
Останній допис від Wednesday - Травень 17, 2026, 23:18
Цитата: Wednesday від Травень 17, 2026, 21:24 Wrote:Цілий тиждень ХХХ на кацапських чужих бабів в чатрулетці, а потім нарвав бесплатних тюльпанів на власному квітнику і кинув Лоріку в роздуту від ботоксу мармизу.
Можна сказати, струсив на Лоріка. Добре, що хоч в куток не ставив, а то б вона точно здогадалася.
Куколдінг по-козинськи, хе-хе! (С)
Останній допис від Wednesday - Травень 17, 2026, 21:24
I still can't get over the fact, що Камшот смикав в"ялого на дупи і піськи кацапських спитих баб у Лоріка за спиною.
Витратив на це дофіга часу і бабок, а потім нарвав бесплатних тюльпанів на власному квітнику і кинув Лоріку в роздуту від ботоксу мармизу - на тєбє, дарагая, пасматрі, как я тєбя люблю!
Хоч у цьому всьому є і позитив: секс був віртуальним, тому він не зможе подарувати Лоріку ще один букет.
Венеричних захворювань.