БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
З неймовірним задоволенням ділимося черговою серією абсолютно запальних треків
Это ж насколько охуенной была последняя серия треков, посвященная двулетию творчества Викуси, что местные опарыши молчат как в рот воды набрали.
Завидуете сучечки?

Heart Heart 1& Heart Heart 1& Heart Heart 1& Heart Heart 1& Heart Heart

Сьогодні рівно два роки, коли я вперше спробувала музичне ШІ і у моїх венах забився електричний ритм!

Два роки насолоди від творчості - як від процесу, так і від результату.

Два роки відображення мого світу як реальної людини, віртуальної персони і креативної особи, що живе в моєму серці і моїй душі.

Два роки рефлексій, емоцій, мрій, реакцій на різні події і навіть відповідей на челенджі від моїх "поціновувачів", які я транслювала через свою музику.

Два роки зростання моєї аудиторії - до тисячі підписників не вистачає біля 200 чоловік (якби я раніше зрозуміла, як працюють шорти, я б вже давно монетизувалася). Але для мене основне - щоб моя музика подобалася іншим і надавала їм таку ж насолоду, яку вона надає мені!

Сьогодні, святкуючи два роки своєї ШІ-творчості, я дякую всім тим, хто підтримував мене у цьому - моєму чоловіку та доньці, моїм віртуальним друзям і звичайно ж, усім підписникам та відвідувачам мого каналу! :give_rose:

Серія "Electric Rhythm" ("Електричний Ритм") вийшла енергійною, динамічною, емоційною і в чомусь навіть автобіографічною!

:dance3: 1& :dance3: 1& :dance3: Насолоджуйтесь! :dance3: 1& :dance3: 1& :dance3:
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: З неймовірним задоволенням ділимося черговою серією абсолютно запальних треків - by Guest - 30-04-2026 21:31, 21:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)