БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ого! Курка виявляється обвинувачує наш в ресурс в тому, що їй відмовляються донувати!
Wednesday
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: icon.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 60 458
  • Записаний
Re: Barn of Tricks, або Єрмачківська Rate Race за $$$
[Image: xx.png] Квітень 16, 2026, 23:44  Останнє редагування: Квітень 16, 2026, 23:51 від Wednesday

Нічого собі! Огидна псевдоволонтерська щуриха, ця пилюка під ногами відкрила смердючу пащу у мій бік, ще й бабла просить!  [Image: smilie9.gif]

Це ж якою кінченою кацапською скотиною треба бути, щоб десять років відмовлятися працювати чесно, засаджувати мене в бани, обливати лайном, писати про мене брехню та наклепи, обікрасти мене і при цьому ЗНОВУ МАТИ НАХАБСТВО просити у мене гроші!

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28677794
[Image: Rzdsy5w.png]

1) По-перше, пішла наХХХ, мерзенна грифтуюча потвора! Я тобі не банкомат і я не доную незареєстрованій брехливій гидоті, як ти. [Image: smiley14.gif]

2) По-друге, бегемотина - це ти. Стара, товста зношена баба з ногами як у слона і вертикальними зморшками над пащею. [Image: bluet.gif]  [Image: bluet.gif] 

3) По-третє, істерикою псевдоволонтерської профури задоволена! Давай істчо, мимра геріатрична, напрацьовуй собі на інсульт! Але тобі, мавпа общипана, навіть на вінок не задоную!  [Image: smiley14.gif]  [Image: smiley14.gif]  

ПС. Тисніть копки на стару алкоголічку, яка, очевидно, вчергове нажерлася і втратила контроль. Нащо на ФУПі таке лайно? Вона цей ресурс тільки забруднює своїми випорожненнями і постійним надокучливим спамом. Нормальні волонтери так себе не поводять.
Smiling gives you wrinkles. Resting bitch face keeps you pretty.
Reply

Messages In This Thread
RE: Ого! Курка виявляється обвинувачує наш в ресурс в тому, що їй відмовляються донувати! - by Guest - 17-04-2026 01:35, 01:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)