БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
суміш фентанилу (!), кетаміну, мідазоламу та пропофолу зробила чудо
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 04:07

Цитата: Wednesday від Січень 01, 2026, 09:40 Wrote:В особистому плані мене весною чекає чергова операція (мої недоброзичливці можуть починати битися в екстазі на радощах [Image: facepalm1.gif]) і ще деякі зміни. Але нічого, прорвемось - оne day at a time.

Ось він майже і пройшов, цей самий день.
На руках - 6 дірок у венах. Навіть анастезіолог не зміг поставити традиційним  чином, мусив шукати ультразвуковим апаратом і тоді вже нарешті втопив голку.
Я взагалі то нє трус, но я боюсь. Прилупила на операцію, вони поміряли тиск і за голову взялися - 225 на 110 чи щось таке. Інтелектуально розумієш, що не потрібно хвилюватися, але невротичний мозок неможливо вгамувати.  [Image: facepalm.gif] потім декілька раз міряли, і він не дуже то падав.
Поки мені ставили голку, мені повідомили, що хоча я мала йти наступною, треба було когось взяти раніше. Та операція мала бути короткою, а насправді тривала півтори години. То я вже там за цей час накрутила собі тиск ще більше.  [Image: facepalm1.gif]
Я попросила анастезіолога по можливості зробити мені не повний масковий наркоз, а седацію, бо моя процедура мала бути недовгою.
Він погодився, і суміш фентанилу (!), кетаміну, мідазоламу та пропофолу зробила чудо. Під час процедури я бачила якісь чудернацькі казкові замки та структури, і лише у один момент відчула реальний біль, але мені якось на нього було пофіг.
Коли мене вивезли з операційної, я була у повній свідомості, чітко відповідала на питання медперсоналу і через 5 хвилин вже настукувала повідомлення родичам. А коли мені почали міряти тиск, він чудесним чином виявився ... майже нормальним!
Ще через півгодини, після того, як з мене повитягали голки і дали перевдягнутися, я сама дійшла до виходу з лікарні, де мене підібрав чоловік з донькою.
Ось що значить седація ... Якби дали масковий наркоз, я б до цього часу, можливо, там би валялася.
Reply

Messages In This Thread
суміш фентанилу (!), кетаміну, мідазоламу та пропофолу зробила чудо - by Калгарійська карга - 04-04-2026 00:12, 00:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)