БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Загальні Обговорення / Питання іудаїзму, сіонізму...
(12-03-2026 15:51, 15:51)Dancing Bear Wrote: Це вона так танцює, притоптує, та солодко пукає?

Це вона так "працює" -- 24/7  на 10 форумах (фуп, суп, пуфік, пєсдолєзятнєг, бегемотівніт, дурдомчєг, цужєг, волинські новини, форум чернівці, руССкая канада)

Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:30
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 02:21 Wrote:Це різновид психічної хвороби. Я називаю його TchotkoPatriotka Syndrome. [Image: laugh.gif]

Ось відомі нам кейси:

1) Я писала під ніком ЧоткоПатріотка. Були формальні технічні факти, що це було неможливо. Але ніт, істота майже рік це стверджувала. Нарешті таки визнала, що помилився.

2) Сергій сидить в каталажці. В це вірить ціла купа людей, хоча нема ніяких ні підстав, ні фактів так вважати. Вигадка медведа.

3) Я фейкую дописи Сергія і його айпішку. Див. вище.

4) Я переписуюсь з Авіатором і плачу йому гроші, щоб він мене захищав. Див. вище, тільки це вигадав Камшот (тому що він сам колись з ним так переписувався).

5) Я працюю в техсуппорті і муваю тікети у Джирі. Я коли вперше це прочитала, довго реготала. З чийого ХХХ це висмоктав клаповухий, один Господь знає.  

6) Я психічно хвора на пігулках і тому ніде не працюю, а щоб мене чимось зайняти, родичі купили мені цей форум [Image: weep.gif]. Це вже креатив від Гео. Знову-таки, один Господь знає джерело його inspiration, що спонукало цього поважного пана на подібну чухню. [Image: gigi.gif]
Reply

Messages In This Thread
RE: Загальні Обговорення / Питання іудаїзму, сіонізму... - by Pundit - 12-03-2026 15:59, 15:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)