БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ocь ще хто долучився до нашої дружньої лялькової родини
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 02:20

Цитата: Wednesday від Лютий 13, 2026, 05:28 Wrote:Це просто жерсть, це обсесія, це ... В мене вже фізично нема місця для них ... Але як я могла пройти мимо??

За останній тиждень приїхала зікратенька Special Edition Gotz Marianne i ocь ще хто долучився до нашої дружньої лялькової родини:

[Image: t21pIyx.png]

Кусік спочатку детально проінспектував новоприбулих, а потім сам доєднався до фото:

[Image: UI3gFt7.png]

Ці ляльки я взагалі не планувала купувати, але ...
Бебі Ава в рожевому приїхала з Амазону, тому що вона була на розпродажі за всього 22 КАД ... це практично задарма!
Малюка чи малючку в ковдрі з вушками я побачила у Віннерсі. Це високоякісна зроблена в Іспанії лялька, не купити її було б верхом ідіотизму.
А дві нижче я принесла із Value Village. Чорнявка типово коштує в десять раз більше, а я її купила за $4.99 КАД практично в ідеальному стані.

[Image: 1cPJrIq.png]

Більша лялька в платтячку коштувала всього 20 КАД. Я купила її на перепродаж, але коли принесла додому і роздивилася, то вирішила залишити собі. І хоча я поки не можу встановити виробника, вона дуже гарної якості і навіть чимось нагадує мені мою малу, коли вона була в такому віці і мала таку ж пустотливу посмішку. [Image: love.gif] Вона також дуже важка - напевно, щоб нагадувати колекціонерам реальну дитину.
Reply

Messages In This Thread
ocь ще хто долучився до нашої дружньої лялькової родини - by fully accomplished красуня - 26-02-2026 10:20, 10:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)