06-02-2026 09:02, 09:02
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
Червень 24, 2024, 23:56 Останнє редагування: Червень 25, 2024, 00:15 від Wednesday
О, ще один дегенерат намалювався
.
Кетфакер, на відміну від тебе, убоїща з Хмельницької помийки, у мого чоловіка два Master's від найкращих університетів Канади.
Також, на відміну від декого, в нашій родині не матюкаються.
А очицями луп-луп робила твоя мама, коли такого уродця на світ випихала
.
Твоя олігофреновидна заточка із майже відсутньою лобовою частиною, як у пітекантропа, tells us everything we need to know. Мені аж дивно, як воно здатне щось там шурупати і взагалі функціонувати з такою крихітною черепною коробкою
.
Так що вслід за кацапським кораблем попередниками і schnell! I don't have much time for you
.
ПС. І до речі, get real, you are not in Kansas anymore. Може, ти і був колись the hottest guy on FUP, but not any longer.
You look your age, ще і, cудячи з усього, fell off the wagon.
Скоро від Марьяші будеш відрізнятися лише кількістю зжертих голубців і трохи кращою якістю бухла
.
Червень 24, 2024, 23:56 Останнє редагування: Червень 25, 2024, 00:15 від Wednesday О, ще один дегенерат намалювався
.Кетфакер, на відміну від тебе, убоїща з Хмельницької помийки, у мого чоловіка два Master's від найкращих університетів Канади.
Також, на відміну від декого, в нашій родині не матюкаються.
А очицями луп-луп робила твоя мама, коли такого уродця на світ випихала
.Твоя олігофреновидна заточка із майже відсутньою лобовою частиною, як у пітекантропа, tells us everything we need to know. Мені аж дивно, як воно здатне щось там шурупати і взагалі функціонувати з такою крихітною черепною коробкою
.Так що вслід за кацапським кораблем попередниками і schnell! I don't have much time for you
. ПС. І до речі, get real, you are not in Kansas anymore. Може, ти і був колись the hottest guy on FUP, but not any longer.
You look your age, ще і, cудячи з усього, fell off the wagon.
Скоро від Марьяші будеш відрізнятися лише кількістю зжертих голубців і трохи кращою якістю бухла
.