05-02-2026 19:56, 19:56
(05-02-2026 16:30, 16:30)Старуха Wrote: не втікала, а поїхала офіційно на роботу, куди мене офіційно запросила канадська компанія, яка офіційно мусила довести, що не може знайти на цю позицію кваліфікованого канадця.
А кучмівська Україна поставила мене, кандидата наук і у 27-28 років вже в.о. доцента, яка тягнула на собі два лекційних курси, які сама розробила з нуля, купу семінарів, починаючи з 2-го курсу, практичний курс англійської для старших курсів і ще й керівництво дипломниками, яка за рік чи два написала підручник і декілька методичок і ще робила всього дофіга, і де на мою роботу ставили свої прізвища інші люди, у ситуацію, коли я не могла навіть фізично вижити, бо отримувала 20 американських доларів на місяць. Тоді як пінчуки робили мільярди у мене за спиною і за мій рахунок.
Так от, я пінчуків не вибирала, а вибирали інші. Яких тепер зараз бомблять і вбивають. От хай тепер і борються і несуть відповідальність за свій вибір. І не тільки за цей.
твои практични курсы оказались нахуй не нужны.
ребята, не боявшиеся контрольных по математике, создали ИИ
и теперь филологов можно перемалывать на собачий корм или кончать как каркушу Фарион