05-02-2026 16:41, 16:41
Чому я повинна порівнювати себе з корупціонерами, що купили свої роботи? Я порівнюю себе із своїми опонентами, академіками, чудовими простими скромними людьми, які в ті ніщебродські голодні роки з мене і копійки за захист не взяли (та у мене їх і не було) (ось тому я і захищалася у Києві, а не до кісткового мозку корумпованому Львові), чи моїм науковим керівником, кандидатом наук, чи моїм київським керівником, доктором наук. Всі вони, кажучи англійською, intellectually brilliant, написали свої роботи, статті та дослідження самостійно і є для мене зразком академічної та наукової integrity. І таких в Україні більшість. І якби ти, власне, сам крутився в тих колах, то знав би, що я маю рацію.
Але щось отаке гвандіти і накидати болотом на людей, переважна більшість з яких написали свої роботи чесно і чесно захистили їх, може тільки заангажована людина.
Але щось отаке гвандіти і накидати болотом на людей, переважна більшість з яких написали свої роботи чесно і чесно захистили їх, може тільки заангажована людина.