05-02-2026 16:37, 16:37
Так я тобі ще одну історію розкажу. Після того, як я захистилася, за мене ще ректори двох університетів билися
Після закінчення унту я працювала лаборантом у одному із цих вузів (впахувала як їжак. Днем як лаборант, а вечором як викладач, ще і за інших викладачів заміняла. Вставала рано о 5, цілий день проводила на роботі, щоб дістатися додому об 11 і знову встати о 5-ій). Потім я пішла в аспірантуру на стаціонар, а ця установа оплачувала моє там навчання. Перед захистом я сказала начальству, що ось, я захищаюсь, буду кандидатом наук, як щодо того, щоб дати мені посаду викладача, адже починається новий навчальний рік? а мій завкафедрою - ну от захистишся, тоді і поговоримо.
Між тим зафкафедрою у іншій навчальній установі (де була моя аспірантура) взнає, що я скоро захищаюсь, і пропонує мені роботу. Я приймаю цю пропозицію, захищаюсь, і усьо - починаю працювати. Тут ректор першої установи взнає, що є новоспечений кандидат наук, за якого вони платили, і починає погрожувати подати в суд
Я така - ну ви ж не захотіли дати мені роботу, so what the hell?
Мій завкафедрою до ректора і той телефонує тому. Утрясли між собою, я залишилася, і мій ступінь допоміг отримати акредитацію нашій спеціалізації.
Після закінчення унту я працювала лаборантом у одному із цих вузів (впахувала як їжак. Днем як лаборант, а вечором як викладач, ще і за інших викладачів заміняла. Вставала рано о 5, цілий день проводила на роботі, щоб дістатися додому об 11 і знову встати о 5-ій). Потім я пішла в аспірантуру на стаціонар, а ця установа оплачувала моє там навчання. Перед захистом я сказала начальству, що ось, я захищаюсь, буду кандидатом наук, як щодо того, щоб дати мені посаду викладача, адже починається новий навчальний рік? а мій завкафедрою - ну от захистишся, тоді і поговоримо.Між тим зафкафедрою у іншій навчальній установі (де була моя аспірантура) взнає, що я скоро захищаюсь, і пропонує мені роботу. Я приймаю цю пропозицію, захищаюсь, і усьо - починаю працювати. Тут ректор першої установи взнає, що є новоспечений кандидат наук, за якого вони платили, і починає погрожувати подати в суд
Я така - ну ви ж не захотіли дати мені роботу, so what the hell?Мій завкафедрою до ректора і той телефонує тому. Утрясли між собою, я залишилася, і мій ступінь допоміг отримати акредитацію нашій спеціалізації.