БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бєгємотівна жівьот за счьот експлуатаціі амеріканскіх реднеков
Президент США відповів прем’єру Канади: ви існуєте завдяки нам
Новини — Середа, 21 січня 2026  

Президент США Дональд Трамп у Давосі, коментуючи промову канадського прем’єр-міністра Марка Карні, заявив, що Канада існує завдяки Сполученим Штатам.
Про це, як пише "Європейська правда", він сказав у своєму виступі на Всесвітньому економічному форумі.
Трамп розкритикував прем'єр-міністра Канади, який у вівторок в Давосі виголосив промову, заявивши, що міжнародний порядок, очолюваний США та заснований на правилах, закінчився.
Американський президент звернувся до глави канадського уряду, сказавши, що його країна існує лише завдяки США.
"Канада живе завдяки Сполученим Штатам. Пам’ятай про це, Марку, наступного разу, коли робитимеш заяви", – сказав Трамп.
Він додав, що Карні "не був вдячним" США, коли виступав на Всесвітньому економічному форумі. Також Трамп заявив, що Канада отримує "багато безкоштовних речей", маючи на увазі майбутню систему протиракетної оборони США "Золотий купол", яка охопить і територію Канади.
"Канада отримує багато безкоштовних речей. Вони повинні бути вдячні, але це не так", – сказав глава Білого дому.
Критика від американського президента прозвучала після того, як 20 січня на Всесвітньому економічному форумі прем’єр-міністр Канади виступив з промовою, в якій заявив про "розрив світового порядку", натякаючи на політику Трампа.
Reply
[Image: hippo-trump.png]

Президент Трумп - найкращий Верховний ЛідОр  сучасності!
Reply
Ахаха, моё старое кортинко. Ужо и забыла за него. Тут дето новое новогоднее такое было с силедкой.))
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Со скумбрией!
Reply
Как ты не крути фото Бегемотовны, а он её все равно толстой рисует
Reply
(21-01-2026 21:01, 21:01)Скумбрия Wrote: Со скумбрией!

Точна!  Smile
Я ужо и забыла, не сохранила. Где-то в постах есть в ветко про кукусино рождественское жорево.
Reply
(21-01-2026 21:05, 21:05)Джура Wrote:

Точна!  Smile
Я ужо и забыла, не сохранила. Где-то в постах есть в ветко про кукусино рождественское жорево.

Опять заказ хаванины  на хату?
Reply
(21-01-2026 21:10, 21:10)1000 чертей Wrote:
(21-01-2026 21:05, 21:05)Джура Wrote:

Точна!  Smile

Опять заказ хаванины  на хату?

да не помню уже, тоже шота невнятное там было.
Reply
Скумбрия и ковбаса с Yummy Russia даунтауна
Reply
(21-01-2026 22:02, 22:02)Цинічна істота Wrote: Скумбрия и ковбаса с Yummy Russia даунтауна

И игриво разбросано по тарелкам?
Хотела показать какая невипаццо хозяюшка и заманить кобелей поебаться?
Reply
Там ісчьо байка про гостєй. А стол то мєлкій на твоіх. Гдє гості харчуюццо? У Кусега?
Reply
(21-01-2026 20:00, 20:00)Джура Wrote: Ахаха, моё старое кортинко. Ужо и забыла за него.  Тут дето новое новогоднее такое было с силедкой.))

воно?

[Image: image.gif]
Reply
(21-01-2026 22:09, 22:09)Цинічна істота Wrote: Там ісчьо байка про гостєй. А стол то мєлкій на твоіх. Гдє гості харчуюццо? У Кусега?

Там стол один и тот же постоянно в эркер упирается, стулья прям в окно. Такое ощущение что у нее комора какая-то хуевая. В Америке такие размеры только у бомжей
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)