БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Роттенкантовна опять заскриншотела наш Бложек ((((((((
Exclamation 
Роттенкантовна опять заскриншотела наш Бложек ((((((((

Волонтерський Движ / Re: Донати на псевдоволонтерсь...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:44
В результаті вищеописаної стратегії, яка, власне, є відображенням морального і "ділового" світу "волонтерів", вони назавжди зруйнували відносини із серйозними меценатами, які раніше тримали їх на плаву.

І залишилися наодинці із ось такими "друзями", яким на них, на Бандерівця і на ЗСУ просто начхати:

[Image: idZ8nZA.png]

[Image: etzl6fO.png]

[Image: 7Ke1kAj.png]

[Image: slbf0d3.png]

[Image: GvNJU6x.png]

[Image: XK2a64C.png]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:32
Враховуючи те, що Бандерівець належить до групи неетичних волонтерів Єрмачки, намальовується ще один фактор, чому йому не донують.

Псевдоволонтери Єрмачки дуже сильно зашкварились і мають погану репутацію, ми це документуємо на регулярній основі, а саме:

1) Їх безпосередня участь у цілеспрямованому системному булінгу та цькуванні дописувачів на ФУП та інших платформах, що триває вже роками.

2) Їх непрозора діяльність, відсутність доказів зареєстрованості та регулярної і чіткої звітності, а також агресія, брехня та поклепи по відношенню до тих, хто вимагав протилежного і хто виступає за чесне і відкрите волонтерство у відповідності з українським законодавством.

3) Іх заклики донувати Кабсу та Вимушеному Киянину. Ніхто не знає, куди пішли задоновані гроші і чи пішли вони на потреби ЗСУ, як від імені цих осіб декларували "волонтери". Коли ці питання піднімалися, вони відмовились нести відповідальність за це і нападали на людей, що вимагали звітності, з наклепами, брехнею та агресією.

4) Відсутність фактажу про вартість куплених траків - жодного доказу донуючій спільноті про це надано не було, як і інформацію про фонд, через який вони увозяться. Інші волонтери ці дані пишуть відкрито як дефолтні при зборах.

4) Їх власні визнання про "методи" їх роботи, що вони працюють за вигоду для себе, і що їх словам, цифрам та заявам не можна довіряти:

[Image: c9B6mb2.png]

[Image: igGZdnr.png]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:21
Почнемо з особи самого Бандерівця і стилю його спілкування. Ні для кого не секрет, що він має серйозні проблеми з алкоголем і дописував переважно у стані сильного алкогольного сп"яніння.

І без ніяких внутрішніх запобіжників. Тут і мат, і абсолютно жахливі образи, побажання смерті опонентам і їх родинам, брехня, наклепи, участь у булінгу, якась немотивована агресія та заздрість до емігрантів.

Багато з людей, яких за час свого віртуального існування образив Бандерівець, навряд чи бажали б йому задонувати.

А таких людей дійсно багато.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:18
То чому це все відбулося? В принципі це, напевно, закономірно.

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:15
Я реально такого не чекала, я була впевнена, що ну хоч хтось щось задонує, враховуючи соціальне коло Бандерівця (як у віртуалі, так і в реалі):

Цитата: Wednesday від Січень 17, 2026, 20:24 Wrote:"Ап!" - звично заверещала законтачена щоглою "волонтерка", ніби її врізали батогом під significant дупу.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28630669
[Image: SiuptuT.png]

But her jarring yelling yielded absolutely nothing. Шокуюче, станом на зараз на всю Єрмачку не знайшлося ЖОДНОЇ людини, яка б задонувала на цей кейс хоч 50 гривень.

Де ж усі ці гаррі, проми, каровки, асті, дмхз, тидищі, елки, мирослави, турчі, плзені, бройлісвікінги, шуші та інші численні друзі і поціновувачі Бандерівця, які чи бухали з ним в реалі, чи лупилися в десна чи в туза (як любить казати особливо близький до нього товариш по волонтерству, про якого Бандерівець писав мені особисто, що вони спілкуються щоденно, діляться найпотаємнішими секретами і що він йому як брат)??

Жодної копійки не задонували, щоб підтримати свого друга, якого забрали в ЗСУ. 

Тільки вдумайтесь - ЖОДНОЇ!

Особисто я від цього - в шоці. 
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:14
Пройшло декілька днів, але тема про збір на авто для Бандерівця чомусь бовталась внизу, в ній не було ніяких оновлень, що означало лише одне - грошей ніхто не задонував.

І тоді бабка Нотаха почала піднімати тему, намагаючись змінити статус кво.

Спочатку за допомогою типових для цих "волонтерів" маніпуляшок типу що хтось не розібрався з реквізитами:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28629006
Цитата Wrote:Повторюю та уточнюю реквізити.

А потім за допомогою типового для цих "волонтерів" вереску.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28630669
Цитата Wrote:Ап!

Станом на зараз (кінець дня 18 січня 2026 року) нема доказів, що для покупку авто для Бандерівця поступив хоч цент чи копійка.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:07
Як же я помилялася! [Image: facepalm.gif]
Reply
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:51
Ці слова написані у тому ж треді на тому ж ресурсі, що і цитати вище, одним із "видатних волонтерів", відомих під ніком Хома Л. Тим самим найкращим другом Бандерівця, якому зараз потрібно зібрати на трак (який має купити цей же "волонтер" у Великобританії):

[Image: yoabKCq.png]

[Image: lvEUOKr.png]

Spoken like a true expert, видно, знає із практичного досвіду, про що мова.

Аж попискує від насолоди, коли його луплять в туза і в десна покидьки, які дефакто знущаються з нього самого і його з бабкою Нотахою потуг зібрати гроші для бійця ЗСУ Бандерівця, поки останній is helplessly observing this shit. [Image: smilie9.gif]

Любитель потузуватися з покидьками вже навіть не намагається відмивати ці липкі потоки, вони за роки цього процесу наклалися на нього шарами і в"їлися йому в шкіру. Йому це подобається!

Але, схоже, що не подобається меценатам і донорам.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:44
В результаті вищеописаної стратегії, яка, власне, є відображенням морального і "ділового" світу "волонтерів", вони назавжди зруйнували відносини із серйозними меценатами, які раніше тримали їх на плаву.

І залишилися наодинці із ось такими "друзями", яким на них, на Бандерівця і на ЗСУ просто начхати:

[Image: idZ8nZA.png]

[Image: etzl6fO.png]
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:59
Нехай ця сумна історія буде всім сумним уроком.

Адже народна мудрість говорить:

Не плюй у криницю - будеш пити протеїн.

Не підставляй ачко покидькам - казльоночком станеш.

[Image: smiley14.gif]  [Image: smiley14.gif]  [Image: smiley14.gif]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:51
Ці слова написані у тому ж треді на тому ж ресурсі, що і цитати вище, одним із "видатних волонтерів", відомих під ніком Хома Л. Тим самим найкращим другом Бандерівця, якому зараз потрібно зібрати на трак (який має купити цей же "волонтер" у Великобританії):
Reply
Алкан, как хороший водитель и механик, не пропадёт и без трака.
хотя, мобилизовавшись в зиму, отгребёт немало тягот и лишений на БВП (
на ноль сторожить окоп = точно не пошлют.

но вапроз к ТЦК: от нахуя было мобилизовать 50-летнего пенса ?!
очень нерационально (
Reply
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:04
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 19:08 Wrote:це ж наскільки треба мати паршиве статеве життя в реалі, щоб плекати такі недолугі фантазії.  [Image: smilie10.gif]

Get some long overdue professional help, you cat-fucking miserable asshole!  [Image: smiley14.gif] 

[Image: dWelbEW.png]

Це ж наскільки треба мати паршиве статеве життя в реалі, щоб розуміти кожну метафору настільки буквально. [Image: smilie10.gif]

Get some long overdue professional help, you sick deranged degenerate!  [Image: smiley14.gif]

Reply
Das stimmt Sad
Reply
cегодня в Час Ночи кстати скреншотела.
с ай-пишнека старлинка Вениамина
(бля буду, клянусь здоровьем обеих Алёшенек и Кусика)
Reply
Fully accomplished красуня: в ачко, в сракотан, в туза, запах сперми
Рєбята: нихуя себе
Fully accomplished красуня: you sick deranged degenerate!
Reply
кстате.  вчера в момент скреншоченья - кратковременно падала SQL-база. 
вазможно, изза чрезмерной нагрузки сотстороны Дискокачалки Вениамина. 
Штрауб будет наказан.  

Reply
(18-01-2026 21:49, 21:49)Ебанутая Wrote:

Ну шо туд сказать - огненна унд креатифно, хотя и немнога сумбурна ))))) Вот думаю мож звуковой ряд генерить отдельно и потом ставить на видео, штаб минимизировать гроковские косяки произношения. Если получиццо -  доложу результат. Кадрусек кстате там вписалась чудесна.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(18-01-2026 22:33, 22:33)Джура Wrote:
(18-01-2026 21:49, 21:49)Ебанутая Wrote:

Ну шо туд сказать - огненна унд креатифно, хотя и немнога сумбурна ))))) Вот думаю мож звуковой ряд генерить отдельно и потом ставить на видео, штаб минимизировать гроковские косяки произношения. Если получиццо -  доложу результат. Кадрусек кстате там вписалась чудесна.

100% со звуком и переходами нужно поработать, это хорошо ручками в Премьере делается
Reply
А вообще енто чудестна, шта  Кукусяндр скриншотет бложек.  Может ишшо раз заскриншотить мну принципиальную позицию:

Адын: Щас не 2022-2023,  а ужо на пятый год войны государство вполне себе может (патамушта обязано) купить без волонтерского участия  всякие автомобили,  старлинки, генераторы унд тому подобное.

Два: Нужна унд естественна помогать родственникам, прямым и не очень (енто делаеццо канешна). Но то, шта я с некоторыми хфуповцами давненько до войны индивидуально пила каву во Львове-Кийове, не обязывает мну принимать участие в сборах, с ними связзаных.

Трии: У мну ишшо есть нюансы личного плана, о которых щас умолчим.

Четыре: Я никого не призываю кидать/не кидать донат. Волонтерство, енто как тридиционный секас, дело двоих, а советы третьих литц тут не нужны унд бесполезны.

Доповидь завершила, да!

"100% со звуком и переходами нужно поработать, это хорошо ручками в Премьере делается" - не того уровня контент, развешта для тренировки скилов.
Вот я, например,  на картинко для бложиков даже хфотошоп ща не открываю, время не трачу. Фсё онлайн сервисы в пару кликофф.
Reply
Джурыч, дай плз, фотку Папанов - Такси)
Reply
(18-01-2026 23:01, 23:01)Александр Бовин Wrote: Джурыч, дай плз, фотку Папанов - Такси)

А куда уже потеряле? У мну такая онли:

[Image: Kabs.jpg]
Reply
Сенкс)
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:25
Тут підкидають такий повний кріндж, що я взагалі в шоці.

Цитата Wrote:блєааать ну каг можна жрать крєвєткі в клярє? нєужєлі Єбанашка нє імєєт ні малєйшєго понятія о срєдізємноморской кухнє

Невже є**нати не мають найменшого поняття про японську кухню і що є така страва, як темпура?

[Image: v8mNYem.png]

ЖЖЖЖЕРСТЬ! 

Це бидло живе на Заході РОКАМИ і до цього часу ніби тільки вчора вишкреблось з куївського смітника! [Image: bluet.gif]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:20
Цитата Wrote:в лосины xxxl придётся одевать

Я ж кажу, шквариться нещадно! [Image: facepalm.gif] Якось ляпнув про "бородавку", забувши про те, що вони присутні на, як він любить казати, є-ХХХі його дружини. [Image: facepalm1.gif]

А зараз ляпнув про лосіни, але це ж знову над його благовірною колись ржали на цузі, коли Авіатор виклав там її фотку в жорстких крінжових лосінах.  [Image: smilie10.gif]

Розмір ХХХL, як видно по останніх фотках, носить саме вона. Я ж ношу розмір M і не лосін (це неелегантно), а ділових костюмів.

Також в лосінах любить вишивати бабка Нотаха.

Ну не дивно, що вони настільки олосінилися всі там. [Image: gigi.gif]

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:15
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 23:09 Wrote:Та вже вийди ти нарешті з того proverbial closet і не муч ні себе, ні свою нещасну дружину. [Image: facepalm.gif]

І вони ще хочуть, щоб я бігала за оцим  [Image: smilie10.gif] ... Вибачте, але gaydar давно кричить - beep, beep, BEEP!

Not that there is anything wrong with that ©. Just sayin' is all.

Я взагалі офігіла, коли він постив свої фото в душі в трусах за спиною дружини для чуваків (ну не для зморшкуватих же дмхз та ноташок він це робив, це ж елементарно), і наказував Хорвату на них мастурбувати. [Image: smilie10.gif]

І зараз не соромлячись, просто прямим текстом віщає про свої ідеації - і не вперше, і не вдруге, зазначу!

Цитата Wrote:Не пхай страпон в чужу ср**ку, можуть і тебе в туза ним виграти.

Цитата Wrote:Кто со страпоном к нам прідьот, тот в туза будєт вигачен.

Так палитися це просто жерсть! Тим більше що бабла на волонтера-тузофіла в консервативному українському середовищі ще більше не дадуть
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:09
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:04 Wrote:[Image: dWelbEW.png]

Це ж наскільки треба мати паршиве статеве життя в реалі, щоб розуміти кожну метафору настільки буквально. 

Get some long overdue professional help, you sick deranged degenerate!  [Image: smiley14.gif]

Цитата Wrote:Єсть кстаті ідєя... The Human Centipede кєно такоє било.... Вот....

Та вже вийди ти нарешті з того proverbial closet і не муч ні себе, ні свою нещасну дружину. [Image: facepalm.gif]

І вони ще хочуть, щоб я бігала за оцим  [Image: smilie10.gif] ... Вибачте, але gaydar давно кричить - beep, beep, BEEP!

Not that there is anything wrong with that ©. Just sayin' is all. [Image: give_rose.gif]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:58
О, і про всяк випадок заскрінимо, коли я останній раз логінилася на Єрмачку. Адже cum-gobbling тузувальники будуть волати, ніби я на них настукала. [Image: Sho_za.gif]

[Image: tQff3MC.png]

Та ще заради цієї швалі робити зусилля, уводити пароль, пальчика піднімати. [Image: facepalm.gif]  На них настукають і без мене. [Image: smiley24.gif]

Адже більшості єрмачківців давно набридло, що купка психічно хворих зажертих ухилянтів мажорів не має чим зайнятися під час кривавої війни і заливає їх ресурс лайном. [Image: smilie9.gif]
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:30
Цитата Wrote:Цуко куклы на фото - страшно блять!

Ну якщо 20+ років трахати Три Пакети чи Тимофія, то і Меган Фокс at her prime покажеться страшною. [Image: gigi.gif]

Бажаю вам, тузофіли, щоб мої ляльки приходили до вас уві сні і жорстко годували вас шоколатье, желе і соковитою темпурою, а ви кричали - "Ні, тільки не це!" і прокидалися в холодному поту!
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:47
Ось ще шматочок підкинули - не можу не прокоментувати, це надто смачно навіть коли голодую, хехе. [Image: gigi.gif]

Цитата Wrote:та есть такой.  абрэк-ухылянт.  оформил инвалидизацию в связи с ампутацией жолчного пузыря.

Цитата Wrote:говорят, Виктория Бовин заосно влюблена в этого овцееба

Цитата Wrote:Чи не зробити з ним відео?

Цитата Wrote:чудовий кандидат на зйомки в муві - лечу в Калгарі, будемо і**тись!

Останнє написав хто, як ви думаєте?

Ну звичайно, медвед. [Image: facepalm1.gif] Highly insecure щодо зовнішності інших чоловіків і ревнивий що просто жах! Причому воно, коли у мене з Клаповухим були приязні стосунки, спеціально дописувало на помийках під його ніком і зараз теж час від часу пише, прикидаючись Хомою. [Image: facepalm1.gif]

І чому вони накинулись на Спортсмена, питаєте ви? Та тому що я раз чи два прокоментувала об"єктивний факт, що він має зовнішність, що може вважатися стандартом класичної чоловічої краси (він би елементарно міг би бути моделлю). І хороший смак у підборі одягу, щоб виглядати стильно (з того, що я бачила).

[Image: 238867.jpg]

І цього було достатньо, щоб опариші, яким до нього в цьому плані як до Місяця, причепили йому bullseye на спину. Хоча я ніколи не спілкувалась із Спорстменом і він навіть не здогадується про моє існування.

Це фактично калька їх поведінки по відношенню до Авіатора тільки на основі його good looks.  [Image: facepalm.gif]

Діти, просто підстаркуваті лисі зморшкуваті діти. [Image: facepalm.gif] Емоційно і психологічно недорозвинуті arrested development sufferers. [Image: smilie2.gif]

А були б psychologically mature and confident, то були б як я. Ось якби мені хтось показав фотку фейсу Колготочної і якби вона дійсно виявилася красивою, я б не мала ніяких проблем визнати це. Тому що я не тригеруюсь зовнішністю інших, а критикую негативну поведінку та цінності.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)