24-12-2025 11:46, 11:46
сегодня Бегимотивна нахерячит выварку голубцов
но Алкан — небажана персона
(пока не вернёт за хот-дог)
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 10:45
Венсді сказала - Венсді зробила.
![[Image: XkUVSPz.png]](https://i.imgur.com/XkUVSPz.png)
Єдине, що не зробила, це вафлі, і тільки тому, що ця пачка (а вона в нас лежала ще з Паски) виявилася несвіжою і її довелося викинути. А так для них все готове - чоловік завтра купить нові.
Вечір експериментів.
Тірамісові кульки я робила вперше. Порада - не кладіть багато маскарпоне і додавайте цукор, бо печиво "дамські пальчики" саме по собі не дуже солодке. Я використала упаковку маскарпоне (500 гр.), а там половини було достатньо. Добре, що в мене були залишки печива від biscotten torte, і я додала його в кулькову масу, вийшло краще.
Маківник я типово обливаю темною шоколадною помадкою, але оскільки я вже робила кульки з какао, вирішила використати білий шоколад. Ну, такоє.
Для декорації biscotten torte не могла знайти наконечників для декору, довелось вирізати куточок пакету з відповідними наслідками. Як курка лапою.
Але це для внутрішнього вжитку, головне, що буде смакувати супер.
Желе вийшло як завжди, на всі сто. Хоч з цим все ок.
А зараз підписати пару листівок - і спатки. Завтра фінішна пряма.
но Алкан — небажана персона
(пока не вернёт за хот-дог)
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 10:45
Цитата: Wednesday від Грудень 23, 2025, 21:15 Wrote:#святанаближаються
Сьогодні у мене день приготування солодощів. Планую таке:
1) Класичний маківник
2) Мигдалевий biscotten torte
3) Тірамісу-кульки
4) Вафельки
5) Фруктове желе.
А завтра - шинка, ковбаса, голубці і все для пісної Святої Вечері.
Венсді сказала - Венсді зробила.
![[Image: XkUVSPz.png]](https://i.imgur.com/XkUVSPz.png)
Єдине, що не зробила, це вафлі, і тільки тому, що ця пачка (а вона в нас лежала ще з Паски) виявилася несвіжою і її довелося викинути. А так для них все готове - чоловік завтра купить нові.
Вечір експериментів.
Тірамісові кульки я робила вперше. Порада - не кладіть багато маскарпоне і додавайте цукор, бо печиво "дамські пальчики" саме по собі не дуже солодке. Я використала упаковку маскарпоне (500 гр.), а там половини було достатньо. Добре, що в мене були залишки печива від biscotten torte, і я додала його в кулькову масу, вийшло краще.
Маківник я типово обливаю темною шоколадною помадкою, але оскільки я вже робила кульки з какао, вирішила використати білий шоколад. Ну, такоє.
Для декорації biscotten torte не могла знайти наконечників для декору, довелось вирізати куточок пакету з відповідними наслідками. Як курка лапою.
Але це для внутрішнього вжитку, головне, що буде смакувати супер.Желе вийшло як завжди, на всі сто. Хоч з цим все ок.
А зараз підписати пару листівок - і спатки. Завтра фінішна пряма.