БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сьогодні вночі помер наш давній і хороший товариш Вольтер -2
НАСТЯ_ВР вбили?

» Форуми » Список тем
НАСТЯ_ВР вбили?
muliar

cьогодні в 00:10
IP/Host: ---.106.27.60.citynet.works
Привіт, хто знає чи була та вбита Анастасія Березовська дівчиною яка тут писала під ніком НАСТЯ_ВР?

Re: НАСТЯ_ВР вбили?
ценительница алей

cьогодні в 01:08
IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
Чому Ви вирішили, що це одна і та ж персона, цікаво?
Настя_ВР - це була така трохи розбещена панянка, яка від нічого робить тут  з жиру бісилася на форумі
А ця жінка, яку вбили, проста дівчина з села, про неї  в якомусь інтерв'ю сусідка її матері  розповідала

Re: НАСТЯ_ВР вбили?
Мазепа, Київ

cьогодні в 07:09
IP/Host: ---.176.57.37.triolan.net
«Схеми» оприлюднили нові факти про фігурантів справи вбивства Березовської, яку підозрюють у замаху на Єрмолаєва в Монако
Валерія Єгошина Ольга Івлєва Кирило Овсяний Олександра Левчак Кіра Толстякова
08 липня 2026, 22:04
Журналісти з’ясували імена двох чоловіків, затриманих за підозрою у вбивстві жінки в Україні, та розповідають про них
Журналісти з’ясували імена двох чоловіків, затриманих за підозрою у вбивстві жінки в Україні, та розповідають про них
«Схеми» (Радіо Свобода) встановили нові деталі у справі щодо вбивства Анастасії Березовської, яку підозрюють у замаху на українського підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва та його родину у Монако. Журналісти з’ясували імена двох чоловіків, затриманих за підозрою у вбивстві жінки в Україні, та розповідають про них. Ідеться, зокрема, про співробітника Головного управління розвідки Міноборони (відповідно до даних офіційного слідства) та, ймовірно, чинного або колишнього співробітника СБУ.
Далі тут
https://www.radiosvoboda.org/a/news-skhemy-novi-fakty-fihuranty-vbyvstvo-berezovska-zamakh-yermolayev/33799652.html
Reply
Нас Постигла Тяжолая Утрата
Reply
На ии мисти могла буты я !!!!!!
Reply
Я могла буты эскортныцею у Ради и показуваты дэпутатам свою цьнотлыву розкышныцю
Reply
первая девушка ёбанного цыгана-козоёба Терещинко Андрея Григоровича (модератор ТАГ)

в 2008-м показала задроту кусок пезды
Reply
странно шта фсб-шного стукача "Мазепу" досихпор не грохнули спецслужбы
Reply
Всем желающим выразить свою скорбь  напоминаем коллекция лучших некрологов находится  здесь
Reply
(3 hours ago)Нас Постигла Тяжолая Утрата Wrote: Нас Постигла Тяжолая Утрата

який жах!
Reply
(2 hours ago)Червоненко Wrote:
(3 hours ago)Нас Постигла Тяжолая Утрата Wrote: Нас Постигла Тяжолая Утрата

який жах!

я ж кажу - жах
Reply
Вотъ не знаю то юзверь падокак или проста оч тупое?

Quote:НАСТЯ_ВР вбили?
muliar
Привіт, хто знає чи була та вбита Анастасія Березовська дівчиною яка тут писала під ніком НАСТЯ_ВР?

Но достаточна посмотреть на местоположение, штобы понять, шта таки тупое..

Quote:Ім'я користувача:muliar
Дата реєстрації:6 02 2008 22:06:00
Стать:Чоловіча
Вік:48
Розташування:Чернівці
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(50 minutes ago)Джура Wrote: Вотъ не знаю то юзверь падокак или проста оч тупое?

Quote:НАСТЯ_ВР вбили?
muliar

Но достаточна посмотреть на местоположение, штобы понять, шта таки тупое..

Quote:Ім'я користувача:muliar
Дата реєстрації:6 02 2008 22:06:00
Стать:Чоловіча
Вік:48
Розташування:Чернівці

многія дописувачі часто удівляютсо почєму тот ілі іной казалось би притомний поциєнт попадает в список Медведа.
Отвєт простой - всє оні вспіскє нє зря, нє потому что мєдвєду просто так захотєлось. А потому что всє оні билі би паціентамі псіхіатрічєскіх клінік в странах с нормально функціонірующєй страховой мєдіціной.
Как говорітся nulla res sine causa est.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: Pyromancer, 1 Guest(s)