Threads: 3
как Вальцман выпрашивал посаду Премьера
Інсайди...
Після Революції Гідності Юлю поклали в клініку "Шаріте" в Берліні, на реабілітацію...
Було понятно, що Юля скоро стане президентом, бо більше на обрії нікого не було.
Юля подзвонила і каже: приїжджай до мене в Берлін, бо ти мені нужен.
Я кажу: во-первих, у мене немає грошей!
(Я брехав, бо грошей в мене трохи було)
Вона каже: за мій рахунок!
Я знайшов надорожчий готель в Берліні і там поселився. Кажись, Берлін-Кемпінські, Асторія... Зранку на мене дивилися Бранденбурзькі ворота... Дойчен зольдатен, унтер офіцірен...
Виписав собі з Києва декілька приятних симпатичних женщин з довгими ногами...
Кожна женщина хотіла собі якусь красіву сумку. Як пороблено... Купив різних сумок штук шістдесят, блядь..
Ходив по Берліну місяць і околачував хуєм груші. Раз даже сходив в музей і побачив Нефертіті...
Один раз сходив в веганський ресторан з трьома мішлєнами в бекграунді. Там мене пригостили пареною бруквою за триста євро.
До Юлі часто приходила Ангела Меркель... Я її стрічав в больничних коридорах і казав їй: "Гутен морген, тітко!" Подружилися!
Юлю я фактично не бачив, бо в неї завше були якісь ходоки. Одного разу мав приїхать навіть Петро Олексійович, аби вициганить собі посаду прем'єра....
Але Петро в Берлін не доїхав, бо того дня якраз оприлюднили рейтинги, і всі охуїли!
Threads: 3
Встановити на Бессарабці пам'ятник Мазепі замість Леніна - гарна ідея.
Найбільш трагічна і досі незрозуміла постать України. Мазепа - іменно пам'ятник, а не жива людина.
У Мазепи був шанс! І він пішов на це рішення. І прокляли його в усіх церквах православія на три віки.
Мазепа їздив, прив'заний голим до коня, у Байрона. Бо ерос! І Танатос!
Мотрі було -16, Мазепі було 60. За сучасними мірками - обичний педофіл. Але то була любов.
А Мотря була не просто Мотря. А Мотря Кочубеївна.
Кочубей зрадив Мазепу. Генеральний писар Війська Запорізького. Магнат, багач! Пан Коцький!
"Велик и славен Кочубей, поля его необозримы" - писав Пушкін в "Полтаві"
Кочубей не віддав Мотрю за Мазепу, бо навіть на ті часи то вже було занадто...
Закрили Мотрю в сараї. Мотря втекла і цілу ніч на коні їхала до Івана... Послав Кочубей гінців за нею. Казав: доженіть і вбийте її... Не догнали...
Любов і Вірність! і Україна!
Цар Петро не повірив Кочубею. І віддав його Мазепі. Мазепа стяв голову потенціальному тестю. Врем'я таке було...
Кочубей досі лежить в Києво-Печерській Лаврі.
Для мене, як для історика, Мазепа - це про шанс. Про трансформацію людини.
Є такі моменти, коли людина сама собі не належить... Бо люди змінюються. Часом з обичної людини ти робишся Місією. І трохи Месією.
Таким шляхом пройшов Петро Порошенко. З бариги і глитая - до Мазепи! Я навіть мав нагоду бачити, як це робилося...
Армія, Мова, Віра!
Яким би не був пам'ятник на Бессарабці, в ньому бачитимуть риси Петра Олексійовича... Казатимуть: блядь, це ж Петро!
Політики - не ідеальні, не мудрі, не порядочні... Гетьмани - не ідеальні, не мудрі, й не порядочні!
Але іноді життя дає тобі великий шанс!
І тоді - душу й тіло ми положим за нашу свободу!..
Threads: 12
Дід Микола був глухонімий. Але він вмів читати по губах.
Я підходив до діда, який сидів на лавці й курив самокрутку. Я. видовжував губи, і акуратно, артикульовано казав йому слово "Хуй!"
Дід Микола бив мене батогом.
Іноді до мене приїжджали двоюрідні брати з Черкас. Старший і молодший.
Я брав з них по 50 копійок за один підход до діда Миколи.
Брати піходили до діда Миколи і казали йому: "Хуй!"
Дід бив їх батогом.
То було саме інтересне, що сталося з моїми братами за всю їх нікчемну жизнь...
Threads: 8
(5 hours ago)Сергей Сергеевич Залупа Wrote: Дід Микола був глухонімий. Але він вмів читати по губах.
Я підходив до діда, який сидів на лавці й курив самокрутку. Я. видовжував губи, і акуратно, артикульовано казав йому слово "Хуй!"
Дід Микола бив мене батогом.
Іноді до мене приїжджали двоюрідні брати з Черкас. Старший і молодший.
Я брав з них по 50 копійок за один підход до діда Миколи.
Брати піходили до діда Миколи і казали йому: "Хуй!"
Дід бив їх батогом.
То було саме інтересне, що сталося з моїми братами за всю їх нікчемну жизнь...
вотъ, мну именна за такой контент, а не за вон те унылые иишное простыни
 Креатиффна злое я!
Threads: 0
такой контент стоит 5К бакса за пост.
это скотопадонак, ассоциированно состоявший в Альянсе ф 2007-м - 2008-м.
мы иво не потянем.
п.с. контент закидуется сюда, патамушу Площадка хде первая публекацея этава контента
= также щетает аффтора "мудаком" и трёт ево контент.
Threads: 0
тот же скотопадонак:
Ситуація...
Дзвонять мені якісь маловідомі люди, і кажуть: "Віталій Михайлович, було би добре, якби ви заїбашили нам якийсь класний сценарій до кіна!"
Я кажу: Оце ви знайшли до кого звернуться! Я останній раз був у кіно, в Іркліївському клубові, коли "Знахаря" показували. І то його не показали, бо якраз Брежнєв умер.
Вони кажуть: то не важно, напишіть шось таке, шо вам хочеться від душі...
- Ну, не знаю, кажу, можна попробувать... Гроші є у вас?
- Грошей у нас пока нема, кажуть...
- Ну, то передзвоніть, коли появляться, кажу
- Добре, кажуть... - Неодмінно передзвонимо, як появляться...
А я вже чуствую, що не появляться, і не передзвонять... Більше того: коли появляться, то не передзвонять двічі!
Але ж креативні процеси в моїй голові вже увімкнулися і їх ніяк не зупинити...
Я придумав короткий індійський фільм. Там всі співають і танцюють три часа, а в кінці виясняється, що Кокотюха - то онук Подерв'янського. Його загубили в диких хижих джунглях, і його виховали кабачки...
А потім приносять Кокотюху Лесеві, спеленаного в кокосові рушники, а Лесь дивиться й каже: "Ні, це не моє!"...
Потім Кокотюха зробився раджа, і його з'їв тигр... Тигра звали Оксана..
|