Threads: 9
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Сергій Чернівці - Червень 28, 2026, 23:18
Цитата: Wednesday від Червень 28, 2026, 22:46 Wrote:@авіатор щось таке писав, нібито папєнька ще роки назад виправив йому "білий квиток", на підставі якого Камшота зняли з обліку. Це ж Українонька, завіз кабана заніс, зробили paperwork.
І не факт, що не на псіхушці. Адже Камшот - типовий соціо- і можливо, психопат (якщо там взагалі не цілий букет personality disorders), такого до людей допускати не можна, а тим більше в армії.
Якщо це правда, що Камшот про нього писав (що він контужений під час АТО), то з нього взяткі гладкі. Як я писала, раніше його контент шокував, а зараз я до нього ставлюсь як до inanimated object.
Він для мене щось типу тумбочки чи камінця на узбіччі біля хайвею. Тобто ні людиною не вважаю (адже його мозок не функціонує як у людини), і тим більше не сприймаю близько все те лайно, що він пише.
Його вже навіть "соратники" перестали сприймати, задовбав всіх.
ПС. Найсмішніше було, коли він пропав і всі думали, що його вбило, Камшот написав типу - пропав Максим, ну і ХХХ з ним! В мене кожного дня похорони, одним більше, одним менше.
Тобто навіть для Камшота він не людина, а просто знаряддя в його "боротьбі". ![[Image: bluet.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/bluet.gif)
Threads: 20
гуманитарной дурочъке по-прежнему недоступно понятие «весовой коэффициент».
условно говоря футболист Олег Блохин в звании "капитан кгб" (штоб не обзывали "мусором" чуваку присвоили именно кгб а не мвд каг остальным) не будет призван в 9 роту рядовым в Афганистан.
и актёр Никооай Черкасов (сыгравший сраного александра невского) в 1941-м поедит в Алма-Атумсниматься в других фильмах, а не рядовым на курскую дугу.
"все равны". но в зависимости от ранее проявленных талантов и предыдущих достижений.
ферштейн, калгарийское дурко?
даже Панчук, уклонившаяся от мобилизации по военно-учётной специальности "военный переводчик запаса" - не будет призвана в качестве военно-полевой жены комбата под Гуляйполе (патамушо жырная и тупая)
а вот горно-тактический пивень Сергей-Черновцы без образования но с навыками = вполне подходит для должности рядового. в которых есть вакансии.
хдето так.
Threads: 0
Він для мене щось типу тумбочки чи камінця на узбіччі біля хайвею(С)
Ничего для меня он не значит, а я все пишу и пишу, как он мало, практически ничего, для меня не значит.
Отак!
Threads: 0
гуманитарной дурочъке по-прежнему недоступно понятие «весовой коэффициент».
У нее очень большой «весовой коэффициент» и просто вес для нашего форума.)
Это , я считаю, уже достижение по ее жизни!)
Threads: 3
(9 hours ago)Miserable Cunt Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Сергій Чернівці - Червень 28, 2026, 23:18
Цитата: Wednesday від Червень 28, 2026, 22:46 Wrote:@авіатор щось таке писав, нібито папєнька ще роки назад виправив йому "білий квиток", на підставі якого Камшота зняли з обліку. Це ж Українонька, завіз кабана заніс, зробили paperwork.
І не факт, що не на псіхушці. Адже Камшот - типовий соціо- і можливо, психопат (якщо там взагалі не цілий букет personality disorders), такого до людей допускати не можна, а тим більше в армії.
Якщо це правда, що Камшот про нього писав (що він контужений під час АТО), то з нього взяткі гладкі. Як я писала, раніше його контент шокував, а зараз я до нього ставлюсь як до inanimated object.
Він для мене щось типу тумбочки чи камінця на узбіччі біля хайвею. Тобто ні людиною не вважаю (адже його мозок не функціонує як у людини), і тим більше не сприймаю близько все те лайно, що він пише.
Його вже навіть "соратники" перестали сприймати, задовбав всіх.
ПС. Найсмішніше було, коли він пропав і всі думали, що його вбило, Камшот написав типу - пропав Максим, ну і ХХХ з ним! В мене кожного дня похорони, одним більше, одним менше.
Тобто навіть для Камшота він не людина, а просто знаряддя в його "боротьбі". ![[Image: bluet.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/bluet.gif)
дурочъка. руководители стратегических телекоммуникационных предприятий и сотрудники в полном объеме - не подлежат мобилизации.
бо обладают уникальными управленческими и профессиональными скилзами.
читай Постанову кабмина.
а питух Сергей Черновцы (вырвавший себе все зубы по просьбе своего межвременного любовникам Николая Ежова) ни образованием ни ценными навыками не обладает.
и именно поэтому подлежит отлову в пехоту. для получения навыков. были бы навыки = сергея черновцы призвали бы в Генштаб.
Threads: 3
Йду за селом, нікого не займаю.
Машина під'їжджає. Двоє поліцейських і двоє з ТЦК,
Стоять! Лежать! Сидіть! Хенде хох! Лягай на землю, падлюка!
- Тю, кажу, хайбогмилує, хлопці, спокойно! Ви мене вже тридцятий раз ловите.
Вони кажуть: ми знаємо!
Я кажу: ви хіба не бачите, що я по багатому вдягнутий?
- Бачимо, кажуть! Документи!
- Які документи? В мене в сумці є почесна грамота від Кравчука за розбудову незалежності.
- Нє, каже, давай Резерв.
- Ну, на тобі Резерв...
Дивиться в той Резерв, щось щитає у себе в голові, бачу...
Питає: то це зараз получається вам 87 років?
- Та пошти да, кажу. Я онук Дункана Маклауда!
Threads: 120
@авіатор щось таке писав (С) Гигантская срака …
Дальше можно не читать
|