БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Іриси фсе..
Wednesday

Hero Member
Дописів: 66 609
Записаний
Re: Carpe Diem. Seize the Day. Лови Мить. Екзистенційно-Побутова Тема

Червень 20, 2026, 23:24
Цитата: Wednesday від Червень 20, 2026, 21:11
Не знаю, як в кого, а в мене сьогодні абсолютно блакитне небо і чудовий літній день.

Welcome to Calgary! Тільки

Цитата
На бекярді розцвіли нові іриси

Ще стоять, але навряд чи вони придатні до фотосесії зараз ... Трохи потріпані. А ось що буде з горохом, питання риторичне. Confusedmilie2:

[Image: IMG-4171.png]

[Image: IMG-4172.png]
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Сьогодні в 01:55
Цитата: Wednesday від Червень 20, 2026, 23:24
Welcome to Calgary! Тільки що:

А зараз знову сонечко і блакитне небо! Пішла на бекярд фоткати і складати новий patio set, що вчора прибув з Амазону
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Травень 04, 2026, 06:59
Цитата: Wednesday від Травень 03, 2026, 19:49
Збирати буду сама - САМЕ ТАК, Я, а не мій чоловік (в декого від цього рване :hotSmile. Тому що мені це подобається. Я і всі попередні меблі у швейній кімнаті зібрала сама.

Looking forward to it! :dance3:

This was quite a workout! Станом на зараз зібрано дві одиниці полиць і встановлено на місце, попередньо розібрали стіл, що там був, і пересунули шухлядки.

Найнуднішим і найважчим було відкручувати ніжки від стола - 4 ніжки, у кожному 5 шурупів. Уфф! За цей час я могла б третій шкаф зібрати.

Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами. Я періодично використовувала допомогу доньки - то переконатися, що стержні та шурупи правильно спрямовані при збірці полиць, то дещо пересунути.

Ось так!!

[Image: IMG-4173.png]
Reply
(21-06-2026 05:08, 05:08)Begemotivna Wrote: Wednesday

Hero Member
Записаний

Збирати буду сама - САМЕ ТАК, Я, а не мій чоловік (в декого від цього рване :hotSmile. Тому що мені це подобається. Я і всі попередні меблі у швейній кімнаті зібрала сама.

Looking forward to it!  :dance3:

This was quite a workout! Станом на зараз зібрано дві одиниці полиць і встановлено на місце, попередньо розібрали стіл, що там був, і пересунули шухлядки.

Найнуднішим і найважчим було відкручувати ніжки від стола - 4 ніжки, у кожному 5 шурупів. Уфф! За цей час я могла б третій шкаф зібрати.

Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами. Я періодично використовувала допомогу доньки - то переконатися, що стержні та шурупи правильно спрямовані при збірці полиць, то дещо пересунути.

Ось так!!

Это что блядь такое? Big Grin
Это «мебли»? Это такая «отделка» в доме?
Пиздец какая зачуханная низкоранговость из Икеи!
Reply
Бабка в кокуюто многоуважаемую Кароффку превращаеццо …
… так и до покупки Резинового Хуя На Батарейках Дойдёт…
Reply
це Кімната Для Струшувань
Reply
якась
Reply
Quote:Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами.

Нормальный мужчинко, ептыть. Smile Фсякой фигнёй  кукусяндровой занимаццо не станет. Интерестна, а шож у него за справы такие-то? Медитирует на диване?
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(21-06-2026 05:08, 05:08)Begemotivna Wrote: Wednesday

Hero Member
Записаний

Looking forward to it!  :dance3:

Ось так!!

Криве дсп-гівно в хаті за мільйон кімната жахів
Reply
[Image: file-000000004df871f490d66674df548049.png]
Reply
(4 hours ago)Ваганыч Wrote: [Image: file-000000004df871f490d66674df548049.png]

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Reply
Це Алексійко намальований?
Reply
добре що повішеного Кусіка ніхто не здогадався намалвати
Reply
(9 hours ago)Джура Wrote:
Quote:Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами.

Нормальный мужчинко, ептыть. Smile Фсякой фигнёй  кукусяндровой занимаццо не станет. Интерестна, а шож у него за справы такие-то? Медитирует на диване?

Куколд. Либо он ее просто в хуй не ставит как женщину, либо его просто нет (брак по расчету)
Reply
Коллекция инструментов для backdoor stories на полках была бы в тему.
Reply
МРАААЗЬ!
Reply
(2 hours ago)Backdoor stories Wrote: Коллекция инструментов для backdoor stories на полках была бы в тему.

Ты за это ответишь Бздарёк
Reply
Мелькнула мысля поставить стол с Вениаминдом в ту комнату, но у мну нет оригинальной хфотки с налоговой.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(2 hours ago)Джура Wrote: Мелькнула мысля поставить стол с Вениаминдом в ту комнату, но у мну нет оригинальной хфотки с налоговой.

Какой нахуй стол? Там полки дешевка из Икеи
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)