БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Іриси фсе..
Wednesday

Hero Member
Дописів: 66 609
Записаний
Re: Carpe Diem. Seize the Day. Лови Мить. Екзистенційно-Побутова Тема

Червень 20, 2026, 23:24
Цитата: Wednesday від Червень 20, 2026, 21:11
Не знаю, як в кого, а в мене сьогодні абсолютно блакитне небо і чудовий літній день.

Welcome to Calgary! Тільки

Цитата
На бекярді розцвіли нові іриси

Ще стоять, але навряд чи вони придатні до фотосесії зараз ... Трохи потріпані. А ось що буде з горохом, питання риторичне. Confusedmilie2:

[Image: IMG-4171.png]

[Image: IMG-4172.png]
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Сьогодні в 01:55
Цитата: Wednesday від Червень 20, 2026, 23:24
Welcome to Calgary! Тільки що:

А зараз знову сонечко і блакитне небо! Пішла на бекярд фоткати і складати новий patio set, що вчора прибув з Амазону
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Травень 04, 2026, 06:59
Цитата: Wednesday від Травень 03, 2026, 19:49
Збирати буду сама - САМЕ ТАК, Я, а не мій чоловік (в декого від цього рване :hotSmile. Тому що мені це подобається. Я і всі попередні меблі у швейній кімнаті зібрала сама.

Looking forward to it! :dance3:

This was quite a workout! Станом на зараз зібрано дві одиниці полиць і встановлено на місце, попередньо розібрали стіл, що там був, і пересунули шухлядки.

Найнуднішим і найважчим було відкручувати ніжки від стола - 4 ніжки, у кожному 5 шурупів. Уфф! За цей час я могла б третій шкаф зібрати.

Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами. Я періодично використовувала допомогу доньки - то переконатися, що стержні та шурупи правильно спрямовані при збірці полиць, то дещо пересунути.

Ось так!!

[Image: IMG-4173.png]
Reply
(21-06-2026 05:08, 05:08)Begemotivna Wrote: Wednesday

Hero Member
Записаний

Збирати буду сама - САМЕ ТАК, Я, а не мій чоловік (в декого від цього рване :hotSmile. Тому що мені це подобається. Я і всі попередні меблі у швейній кімнаті зібрала сама.

Looking forward to it!  :dance3:

This was quite a workout! Станом на зараз зібрано дві одиниці полиць і встановлено на місце, попередньо розібрали стіл, що там був, і пересунули шухлядки.

Найнуднішим і найважчим було відкручувати ніжки від стола - 4 ніжки, у кожному 5 шурупів. Уфф! За цей час я могла б третій шкаф зібрати.

Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами. Я періодично використовувала допомогу доньки - то переконатися, що стержні та шурупи правильно спрямовані при збірці полиць, то дещо пересунути.

Ось так!!

Это что блядь такое? Big Grin
Это «мебли»? Это такая «отделка» в доме?
Пиздец какая зачуханная низкоранговость из Икеи!
Reply
Бабка в кокуюто многоуважаемую Кароффку превращаеццо …
… так и до покупки Резинового Хуя На Батарейках Дойдёт…
Reply
це Кімната Для Струшувань
Reply
якась
Reply
Quote:Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами.

Нормальный мужчинко, ептыть. Smile Фсякой фигнёй  кукусяндровой занимаццо не станет. Интерестна, а шож у него за справы такие-то? Медитирует на диване?
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(21-06-2026 05:08, 05:08)Begemotivna Wrote: Wednesday

Hero Member
Записаний

Looking forward to it!  :dance3:

Ось так!!

Криве дсп-гівно в хаті за мільйон кімната жахів
Reply
[Image: file-000000004df871f490d66674df548049.png]
Reply
(3 hours ago)Ваганыч Wrote: [Image: file-000000004df871f490d66674df548049.png]

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Reply
Це Алексійко намальований?
Reply
добре що повішеного Кусіка ніхто не здогадався намалвати
Reply
(8 hours ago)Джура Wrote:
Quote:Мій чоловік взагалі у цьому не брав участі, займався своїми справами.

Нормальный мужчинко, ептыть. Smile Фсякой фигнёй  кукусяндровой занимаццо не станет. Интерестна, а шож у него за справы такие-то? Медитирует на диване?

Куколд. Либо он ее просто в хуй не ставит как женщину, либо его просто нет (брак по расчету)
Reply
Коллекция инструментов для backdoor stories на полках была бы в тему.
Reply
МРАААЗЬ!
Reply
(1 hour ago)Backdoor stories Wrote: Коллекция инструментов для backdoor stories на полках была бы в тему.

Ты за это ответишь Бздарёк
Reply
Мелькнула мысля поставить стол с Вениаминдом в ту комнату, но у мну нет оригинальной хфотки с налоговой.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(1 hour ago)Джура Wrote: Мелькнула мысля поставить стол с Вениаминдом в ту комнату, но у мну нет оригинальной хфотки с налоговой.

Какой нахуй стол? Там полки дешевка из Икеи
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)