БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Backyard news
Настало время охуительных историй, ребята!
Reply
У нас таких историй дохуа и ещё сверху
Reply
(31-05-2026 22:41, 22:41)Backdoor stories Wrote: Настало время охуительных историй, ребята!

покожи им всем, Вениамин
отомсти за все 17 лет буллинга и унижений
пока Одмин спид
Reply
(31-05-2026 22:41, 22:41)Backdoor stories Wrote: Настало время охуительных историй, ребята!

Big Grin
Reply
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png] Сьогодні в 21:20  Останнє редагування: Сьогодні в 21:35 від Wednesday

Там ще дуже смішно, як він спеціально на цирлах скакав, пихтів і тремтів, картинно обставляючи фотку з півоніями.

На цей раз дешеву вазу з Ікеї не юзав, а дістав совкову кришталеву, щоб було по-багатому. [Image: gigi.gif]  Скатертину явно з комода витяг свіжу, ще і декоративний піднос поставив.

Тупиця не в курсі, що в сучасному декорі стіл застеляють скатертинами лише коли подають їжу. А так невеличкої серветки під вазою (або і нічого) цілком достатньо. Хіба подряпини чи плями на столі закривав, там же все таке старе і обдерте.

Like who gives a shit? are we supposed to be impressed?? [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]

А така півонія у мене є, я минулого року посадила. Тільки вона ще мала і буде цвісти через пару років.

І я навела фотки маєтку в темі про нерухомість не для того, щоб ними хвалитись, а щоб показати, в яких будинках живуть справжні, а не фейкові мільйонери, як Камшот.

Який тулить свою стару обдерту засалену і заглищену собачу будку в усі щілини. [Image: bluet.gif]
Reply
Толстая не переймайся)

1. Фотку делал не я, а жена. Я только нарвал пионы с нашего сада) 
2. Скатертина и ваза..я за этим вообще не слежу что и откуда. Не царское это дело, Глиномесовна)
3. Тупиця не в курсі, що в сучасному декорі стіл застеляють скатертинами лише коли подають їжу. А так невеличкої серветки під вазою (або і нічого) цілком достатньо. Хіба подряпини чи плями на столі закривав, там же все таке старе і обдерте.
Это где, в луцком колхохе таке? Скатертину тількі тоді коли скоту жерти подають? Big Grin
Шо ты пездишь дура неотесанная, жлобиха луцкая))) 
В уважающих себя домах скатерть лежит ВСЕГДА! Не зависимо от того что происходит. серветка блядь..: серветкой ты можешь подтереть только свою Гигантскую Сраку  Big Grin
4. А я,а в мені, а в мене … теж Піони є! Тількі через два роки (с)
Вот через два роки и приходи.., а пока что ты можешь только поцеловать меня в сраку (ты же любишь сраки) и то, только вертуально… в реальной жизни до тебя дотрагиваться нельзя ибо ты анальная грязная дрянь,  а так же позавидовать Масяне с Лориком. Ведь твой Куколд тебя как жинку зневажае …
5. Навела як живуть мільонери. 
Тупая Срака. Это только в твоей уяве миллионеры так живут  Big Grin
Что ты понимаешь под словом «мільонер»? Человек с 1 миллионом и 99 миллионами и тот и другой миллионеры) 
А человек с пенсией это Вениамин  Big Grin
Reply
Quote:5. Навела як живуть мільонери.
Там дело даже не в мильйонерах. Та резиденция премьерки штата. Уровень типа главы обладминистрации в Украине. 
Резиденцие расчитано для проведения мероприятий с участием до +/-50 юзверей. Типа зала для  камерной музыки. Поентому просторно, высоко, светло, инстаграмно, кароче функционально. Может инохда сдаваццо в аренду для тех самых концертов. Но шта делать постоянно в таком доме семье из 2-3 человек, без посетителей? Тут Кукусег конкретна тупанула унд не знает как отбрехаццо.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:33
Тупиці навіть не прочитали і не здатні були зрозуміти мій текст. Маєток належить не прем"єрці Альберти, а іншим людям, реальним мільйонерам, і я навела ці світлини, щоб показати, в яких будинках в Канаді живуть мільйонери. Тобто в гарних, великих, шикарних і дуже дорогих. Будка ж Камшота - навіть поряд не стояла. Кому цікаво, знайдіть той пост в Х Даніель Сміт, там вона дякує цим людям за те, що дозволили використати їх резиденцію для її ПР-івенту.
Reply
(02-06-2026 23:18, 23:18)Begemotivna Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:33
Тупиці навіть не прочитали і не здатні були зрозуміти мій текст. Маєток належить не прем"єрці Альберти, а іншим людям, реальним мільйонерам, і я навела ці світлини, щоб показати, в яких будинках в Канаді живуть мільйонери. Тобто в гарних, великих, шикарних і дуже дорогих. Будка ж Камшота - навіть поряд не стояла. Кому цікаво, знайдіть той пост в Х Даніель Сміт, там вона дякує цим людям за те, що дозволили використати їх резиденцію для її ПР-івенту.

Пиздец тупая…  
Ну и шо Глиномесовна? А твоя будка навить рядом с Камшотовской не стояла .. Big Grin
Reply
Ну, посмотрела.....Кукусег оказуеццо ишшо тупее, чем я думала. Пытаццо трансформировать залёт в шота позитивное, ну софсем такое себе. Cool

Зустріч, про яку ви говорите, відбулася в розкішному приватному маєтку Раяна та Шони Окі (Ryan and Shauna Ockey).
Прем'єрка Альберти Даніель Сміт опублікувала фотографії з цього заходу у своїх соціальних мережах (зокрема в Instagram та X), де вона відкрито подякувала Крістіні СExternal за організацію сусідів, а також подружжю Окі за те, що вони «відкрили свій чудовий дім для кави та спілкування».
Головні деталі про подію:
  • Власники резиденції: Раян та Шона Окі. Вони відомі в Альберті як засновники елітної приватної школи Tanbridge Academy.
  • Формат зустрічі: Неформальна кава-бесіда з сусідами та прихильниками для обговорення планів уряду та вислуховування різних точок зору.
  • Резонанс: Подія викликала бурхливе обговорення в мережі. Опозиційні організації (наприклад, Alberta Federation of Labour) розкритикували публікацію знімків із білосніжного палацу заможних донорів, оскільки це відбулося одразу на тлі масових протестів звичайних робітників на вулицях міст провінції.
Критика навколо публікації Даніель Сміт про зустріч у резиденції родини Окі (Ryan and Shauna Ockey) спалахнула через невдалий таймінг та різкий соціальний контраст.
Опозиційні політики, профспілки та громадські активісти звернули увагу на кілька ключових моментів:
1. Соціальна відірваність від реальності (Out of Touch)
Поки більшість жителів Альберти борються з високою інфляцією, кризою вартості життя та непомірними цінами на житло, прем'єрка публікує фото з розкішного білосніжного палацу з колонами. Критики зазначили, що кава-брейк у маєтку мільйонерів демонструє, наскільки уряд далекий від повсякденних проблем звичайних робітників. [1]
2. Контраст із протестами
Фотографії з елітного приватного будинку з'явилися в мережі саме тоді, коли в провінції загострилися протести працівників публічного сектору (зокрема, освітян та медиків), які вимагали покращення умов праці та підвищення фінансування. Наприклад, Alberta Federation of Labour активно використовувала цей інцидент, щоб показати, чиї інтереси уряд Сміт слухає «за чашкою кави», а чиї вимоги на вулицях — ігнорує.
3. Звинувачення в елітаризмі та таємній політиці
Опозиція (зокрема NDP під керівництвом Нахіда Ненші) регулярно звинувачує Даніель Сміт у тому, що ключові рішення ухвалюються за зачиненими дверима з багатими донорами, а не на відкритих публічних майданчиках. Родина Окі, яка володіє маєтком, є засновниками елітної приватної школи Tanbridge Academy, що додало аргументів критикам, які звинувачують уряд UCP у прихованій приватизації та підтримці приватних інституцій замість державних. [1, 2, 3]

Reply
Да понятно, какая-то заможня родина предоставила преьерке свой дом для ивента, Толстая посмотрела на дом, он ей очень понравился и она сразу про дом Гранитного Камшота подумала  Big Grin
Reply
(03-06-2026 07:10, 07:10)1000 чертей Wrote: Да понятно, какая-то заможня родина предоставила преьерке свой дом для ивента, Толстая посмотрела на дом, он ей очень понравился и она сразу про дом Гранитного Камшота подумала  Big Grin

Цимус фтом, шта енто не просто "какая-то заможная родина", енто вотъ:

Quote:Будівельний та девелоперський бізнес - Раян Окі є президентом і головним виконавчим директором великої міжнародної корпорації Cardel Homes (Cardel Group of Companies). Це велика приватна компанія, яка вже понад 50 років будує житлові будинки, громади та комерційну нерухомість у Канаді (Калгарі, Оттава) та США (Денвер, Тампа).

Такие кейсы премьерко ни разу не признак лоббизму, да.
Reply
Wednesday

Hero Member
Дописів: 65 193
Записаний

Сьогодні в 06:06
Цитата: Wednesday від Червень 02, 2026, 21:33
Що там ще навскідку?

Сьогодні впахувала на бекярді. Вириваю я кляту сосонку, чоловік стриже траву на фронтярді. Потім приходить до мене на бекярд і каже: "Ти тут обережно, бо злі язики кажуть (С), що the telecommunications guy іs roaming the neighbourhood!"
Reply
(07-06-2026 05:17, 05:17)Begemotivna Wrote: Wednesday

Hero Member
Записаний

Що там ще навскідку?

Сьогодні впахувала на бекярді. Вириваю я кляту сосонку, чоловік стриже траву на фронтярді. Потім приходить до мене на бекярд і каже: "Ти тут обережно, бо злі язики кажуть (С), що the telecommunications guy іs roaming the neighbourhood!"

Гы -гы-гы.. колхозанский гумор  Big Grin
Жирная МРАААААЗЬ, потихоньку вводит в тему своего куколда.. дескать убирать деревья её задача, а куколд дэвид стрижет траву. 
Поняла пидараска что хуйни ранее наговорила, начала выкручиваться
Reply
Big Grin там травы 2 квадратных метра
Reply
(07-06-2026 06:06, 06:06)Dancing Bear Wrote:

Hero Member
Записаний

Що там ще навскідку?

Жирная МРАААААЗЬ, потихоньку вводит в тему своего куколда.. дескать убирать деревья её задача, а куколд дэвид стрижет траву. 

Ты просто тупой пидарас и получаешь инфу по хлебной крошке.
Нахуй сходи полуразложившийся выблядок!
Reply
(11 hours ago)Трава на фронтярде Wrote: Big Grin там травы 2 квадратных метра

Ты там блядь знаешь сколько у нее травы.
Два квадратных метра - это волосьев на пизде твоей старой шаболды. Big Grin
Reply
(02-06-2026 06:52, 06:52)Александр Бовин Wrote: Толстая не переймайся)

1. Фотку делал не я, а жена. Я только нарвал пионы с нашего сада) 
2. Скатертина и ваза..я за этим вообще не слежу что и откуда. Не царское это дело, Глиномесовна)
3. Тупиця не в курсі, що в сучасному декорі стіл застеляють скатертинами лише коли подають їжу. А так невеличкої серветки під вазою (або і нічого) цілком достатньо. Хіба подряпини чи плями на столі закривав, там же все таке старе і обдерте.
Это где, в луцком колхохе таке? Скатертину тількі тоді коли скоту жерти подають? Big Grin
Шо ты пездишь дура неотесанная, жлобиха луцкая))) 
В уважающих себя домах скатерть лежит ВСЕГДА! Не зависимо от того что происходит. серветка блядь..: серветкой ты можешь подтереть только свою Гигантскую Сраку  Big Grin
4. А я,а в мені, а в мене … теж Піони є! Тількі через два роки (с)
Вот через два роки и приходи.., а пока что ты можешь только поцеловать меня в сраку (ты же любишь сраки) и то, только вертуально… в реальной жизни до тебя дотрагиваться нельзя ибо ты анальная грязная дрянь,  а так же позавидовать Масяне с Лориком. Ведь твой Куколд тебя как жинку зневажае …
5. Навела як живуть мільонери. 
Что ты понимаешь под словом «мільонер»? Человек с 1 миллионом и 99 миллионами и тот и другой миллионеры) 
А человек с пенсией это Вениамин  Big Grin

Все пыжится Бздаррек, чето пытается доказать, карячится, скатерти сраные вылаживает.
Ты разве не понимаешь что ты даже не человек для Вики?
Ты мерзкое, старое, уродливое существо, которое надо просто уничтожить. Smile
Reply
(31-05-2026 14:19, 14:19)1000 чертей Wrote: Бобах Бегемотовна!!!
У тебя такого нет… хе-хе 

[Image: IMG-4087.jpg]

Блядь какой совковый пенсионерский пиздец!
Лорик вообще обделена вкусом, нахуя демонстрировать такое убожество?
Reply
(11 hours ago)Гость Wrote:
(07-06-2026 06:06, 06:06)Dancing Bear Wrote:

Hero Member
Записаний

Що там ще навскідку?

Ты просто тупой пидарас и получаешь инфу по хлебной крошке.
Нахуй сходи полуразложившийся выблядок!

Я не получаю инфу, я ее вычисляю, сцыкливые мамкины х-ноженьки)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)