БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Різноманітна риганина
Wednesday

Hero Member
Дописів: 63 072
Записаний
Re: Потрійні Стандарти Форуму СУП

Сьогодні в 01:17
Останнє редагування: Сьогодні в 05:04 від Wednesday
Цитата: Zdenyk від Травень 09, 2026, 08:42
СУП Дно ... для мене він вмер остаточно і безповоротно Confusedmiley16:

Я дозволила собі зайти і натовкти лайномаджесті носом в його риганину.

Істерика старого алкаша не забарилася:

https://ukrpravda.net/index.php?topic=73...msg1599981
Цитата
не памятаю яки гроши твій підер давав Україні ху**соска обосцяна
сьогодні в Києві загинуло кілька дітей
а ти кашолка рахуєшь ті 5 баксів яки с тебе пішли Україні?

яка ж почвара
товстожопа жирна сука
ти кажеш що ти українка? ти тупо сука яку ї**уть собаки
і твой виводок сученята

Загинуло стільки-то дітей, тому що перехоплювачі твоя зелена ХХХ віддала Ізраїлю. А Трамп вам нічого не винний.

Жирна товстозада сука то твоя скво, а нагуляні цуценята-бастарди - твої діти. Ти їх мусиш виховувати, тому що старий безмозглий куколд, від чого і бухаєш несамовито.

А я задонувала на ЗСУ трохи більше 25К, ти, сміття, таких грошей взагалі в своєму житті ніколи не бачило.

Добре, що цього кінченого забанили на ФУПі, і рано чи пізно забанять і на СУПі, коли модер зміниться. Мале і нікчемне, як чівава, а дрище, як племінний бик! :facepalm:
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Сьогодні в 01:20
Останнє редагування: Сьогодні в 01:22 від Wednesday
https://ukrpravda.net/index.php?topic=73...msg1599983
Цитата
в сраку нігерам давати і сосати куй ндусам

Та не треба так істерити. Скоро тобі навезуть і нігерів, і індусів, будеш їм і давати, і сосати. Confusedmiley24:

Тільки з трьома мішками на голові, а то нігери і індуси не збудяться на твою прогнилу пащу. :bluet:
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Сьогодні в 04:38
Останнє редагування: Сьогодні в 05:05 від Wednesday
Ватета рвануло в нужнику! Одної моєї появи там вистачило, щоб сопла запалали так, що порохоталібан аж в 4 ранку з ліжка зірвало. :laugh:

https://ukrpravda.net/index.php?topic=73...msg1599991

Такий добрий, милий медведик на фото, хоч до рани прикладай! Але скільки мотивації та внутрішньої потреби призначити чергового ворога і зірвати на ньому злість та фрустрацію! Confusedmilie9:

Too bad, cause I don't even take it personally.

По-перше, він накидався як скажений на інших, таких же нормальних пристойних людей, які не зробили нічого поганого, мені навіть не потрібно наводити цей список.

А по-друге, я не кацапка і тим більше не сука, про мене говорять мої дії і моя поведінка. And only this defines me, а не неадекватність та ментальна нестабільність нещасних, зранених у всіх відношеннях людей, яким, очевидно, давно потрібна серйозна професійна допомога. Confusedmilie2:
Reply
Wednesday

Hero Member
Записаний

Сьогодні в 04:52
Останнє редагування: Сьогодні в 04:54 від Wednesday
https://ukrpravda.net/index.php?topic=73...msg1599988

Регочу! Розвальцювали олімпійському мішкє ачко так, що в нього в мізках повністю вигоріло, що Доктор і я не по дитячому пікірувались, бо я була трампісткою, а він був проти.

ПС. Дядя, ти був пузатим бегемотом ще 10 років назад, так що не тобі гвандіти на цю тему. Confusedmiley14:

ПС-2. Доктор може приєднуватись до нас, якщо захоче, бо четвірка порохоталібанців рано чи пізно його звідти вигризе, як це сталося з усіма до нього. А на ФУПі він, здається, в "ніколи".
Smiling
Reply
Wednesday

Hero Member
Дописів: 63 086
Записаний
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики

Сьогодні в 00:26
Чувак попросив домалювати йому ідеальну подружку, домалювали двох товстих тцкашників. Але я не про це.

Міг би і не писати, що з Одеси - неймовірна перпендикулярність вух по відношенню до черепа відразу говорить, якої він етнічності. :facepalm:

I certainly would not do him not only because of that. Надто високий, голова непропорційно мала, ноги надто довгі, ще і вальгусом
Reply
Какой изящный слог у Бегемотивны!

Сразу видно- университет, филология!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)