13-05-2026 19:26, 19:26
У досить короткому списку українських політиків, котрих я щиросердечно ненавиджу і зневажаю, Портников займає особливе місце. :bluet:
Ця продажна гігієнічна прокладка, мерзенна хитровилюблена (звісно, в ачко) єхудіна хоче, щоб за нього воювали і гинули чужі сини і доньки, поки він, істота призовного віку, буде сидіти в повній безпеці і шилити за пару-трійку шекелів від замовника тужур.
milie9:
Нагадую, це фізично і морально потворний бездітний гей, для якого чужі діти - це просто collateral damage, гарматне м"ясо.
Дуже шкодую, що до нього не можна застосувати деякі заходи, які в старі добрі часи застосовувались до подібних істот. Але я про це не напишу.
milie9:
ПС. До речі, він бреше, що нібито тільки в Україні можна бути українцем. Українець - це культура, мова, традиції. В цьому плані українець може бути українцем всюди, де він живе. Канада більш українська, ніж Україна, заселена кацапами, єхудами і укросами, яким чхати на мову, культуру, традиції і на все українське.
Ця продажна гігієнічна прокладка, мерзенна хитровилюблена (звісно, в ачко) єхудіна хоче, щоб за нього воювали і гинули чужі сини і доньки, поки він, істота призовного віку, буде сидіти в повній безпеці і шилити за пару-трійку шекелів від замовника тужур.
milie9:Нагадую, це фізично і морально потворний бездітний гей, для якого чужі діти - це просто collateral damage, гарматне м"ясо.
Дуже шкодую, що до нього не можна застосувати деякі заходи, які в старі добрі часи застосовувались до подібних істот. Але я про це не напишу.
milie9:ПС. До речі, він бреше, що нібито тільки в Україні можна бути українцем. Українець - це культура, мова, традиції. В цьому плані українець може бути українцем всюди, де він живе. Канада більш українська, ніж Україна, заселена кацапами, єхудами і укросами, яким чхати на мову, культуру, традиції і на все українське.

Креатиффна злое я!