БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
П Р Ы З Ы
Загальні Обговорення / Грудневий Марафон-2025 та Свят...
Останній допис від Administrator - Сьогодні в 08:47
Сьогодні ми оголошуємо акцію "Грудневий Марафон-2025", яка завершиться святкуванням третьої річниці форуму 1-2 січня 2026 року.

Дописувачі нашого ресурсу зможуть отримати призи у таких категоріях:

1. "Розвиток Контенту"

Приз у цій категорії отримають всі активні користувачі, які зареєструвалися до 1 січня 2025 року і які мали хоч один допис кожного місяця у 2025 році, а також активні користувачі, які зареєструвались у 2025 році і мають хоч один допис кожного місяця після дати реєстрації. Розмір приза у цій категорії буде пропорційний кількості дописів користувачів, які вони зробили у 2025 році.

2. "Підтримка Форуму"

Приз у цій категорії отримають користувачі, які продемонстрували конкретний внесок у підтримку форуму протягом 2025 року.

3. "Глаголом Спопеляй Серця".

Приз у цій категорії отримають активні користувачі, які створюють унікальний авторський контент, що безкомпромісно відображає реалії сьогодення та піднімає гострі питання політичного та суспільного життя.

Загальні Обговорення / Re: Грудневий Марафон-2025 та ...
Останній допис від Administrator - Сьогодні в 08:48
Звертаємо увагу, що:

1) Під "активними" будуть розумітися користувачі, які мають дописи з 1 по 31 грудня 2025 року (станом на 12 годину ночі 31 грудня 2025 року за київським часом).

2) Адміністрація виплатить призи або безпосередньо учасникам, або на доброчинні потреби за їх бажанням (наприклад, у конкретний доброчинний фонд, за винятком волонтерів ФУП).

Сподіваємось, що учасники форуму долучаться до грудневого марафону по максимуму!  [Image: Prapor2.gif]

І також нагадуємо, що можливість отримати призи існує і для майбутніх форумчан. У них є цілий місяць, щоб приєднатися до ресурсу і показати себе!  [Image: Prapor2.gif]

а вот и первый номинант на прыз:

ІнфоКалейдоскоп / Re: "The Code of me" або як на...
Останній допис від qwerty - Сьогодні в 09:24

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 04:05
    When reality finally hits

Я припускаю, що там одні жиди, але ви саме звірієте на тих, хто на боці НАБУ чомусь.

Ваша позиція дуже далека від того, щоби виглядати нейтральною.

І ті, хто замкнув Магомедрасулова всупереч очевидній логіці, теж не виглядають дуже нейтрально налаштованими.

Все це вказує, що комусь таки наступили на хвіст і якісь процеси таки йдуть.
Reply
судя по условиям, ПРЫЗЫ снова достанутся лишь Сергею Черновцы.
никто другой не подходит под критерии
Reply
ну и хде?
Reply
Так кому там Призи? Опять Залупе, на этот раз как подогрев на зону
Reply
Віка, я теж хочу приза. Вже мантачу самохуда на омріяний Оміш!
Reply
Він — мій !!! (приз)
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)