17-02-2026 12:17, 12:17
Re: Подружка для ...
Листопад 12, 2023, 19:16 Останнє редагування: Листопад 12, 2023, 20:20 від Wednesday
Гольф-інфлюенсерша Пейдж Спіранак написала в соціальних мережах у п'ятницю, що вона була приголомшена «обуренням», яке викликала в Інтернеті одна із її світлин.
Спіранак опублікувала фотографію в Instagram і X, на якій вона одягнена в сорочку для гольфу і надкороткі шорти. До публікації в Instagram було більше 3300 коментарів, і багатьом не сподобався її вибір вбрання.
![[Image: iJs8AB.jpg]](https://snipboard.io/iJs8AB.jpg)
Але Спіранак, яка зібрала майже 4 мільйони підписників лише в Instagram, відповіла на X власними зауваженнями.
"Дивно, яке обурення цей одяг викликає в Instagram", - написала вона. «Трошки подражнити (гра слів: в англійській "cheeks" означає "сідниці", а "cheeky" - "зухвалий") попо-декольте, як я люблю говорити, лол. Мені здається, це досить скромно, і ця картинка мила. Що думаєте?».
А сама я думаю, що дуже гарна дівчина і просто не дуже вдале фото.
Насправді там досить "видатна" попа і не тільки.
Листопад 12, 2023, 20:25
Переглядаю ще раз відео, а чоловік почув і каже - знову на ту гольфершу дивишся?
Я кажу - ну да. She is quite perfect, you know.
А він - Not as perfect as my Baby!
Я, звісно, поржала, бо мені до неї як до неба рачки.
Але все одно приємно .
Листопад 12, 2023, 19:16 Останнє редагування: Листопад 12, 2023, 20:20 від Wednesday Гольф-інфлюенсерша Пейдж Спіранак написала в соціальних мережах у п'ятницю, що вона була приголомшена «обуренням», яке викликала в Інтернеті одна із її світлин.
Спіранак опублікувала фотографію в Instagram і X, на якій вона одягнена в сорочку для гольфу і надкороткі шорти. До публікації в Instagram було більше 3300 коментарів, і багатьом не сподобався її вибір вбрання.
![[Image: iJs8AB.jpg]](https://snipboard.io/iJs8AB.jpg)
Але Спіранак, яка зібрала майже 4 мільйони підписників лише в Instagram, відповіла на X власними зауваженнями.
"Дивно, яке обурення цей одяг викликає в Instagram", - написала вона. «Трошки подражнити (гра слів: в англійській "cheeks" означає "сідниці", а "cheeky" - "зухвалий") попо-декольте, як я люблю говорити, лол. Мені здається, це досить скромно, і ця картинка мила. Що думаєте?».
А сама я думаю, що дуже гарна дівчина і просто не дуже вдале фото.
Насправді там досить "видатна" попа і не тільки.
Листопад 12, 2023, 20:25 Цитата: Wednesday від Листопад 12, 2023, 19:16 Wrote:Насправді там досить "видатна" попа і не тільки
Переглядаю ще раз відео, а чоловік почув і каже - знову на ту гольфершу дивишся?
Я кажу - ну да. She is quite perfect, you know.
А він - Not as perfect as my Baby!
Я, звісно, поржала, бо мені до неї як до неба рачки.
Але все одно приємно .