БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lama пояснила переваги стосунків із молодшими чоловіками на прикладі власного досвіду
Співачка Lama пояснила переваги стосунків із молодшими чоловіками на прикладі власного досвіду

[Image: 3093740.jpg?v=1782315464000]
Lama / фото з інстаграму

Українська співачка Наталія Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, поділилася думками щодо різниці у віці між партнерами. Артистка, яка перебуває у стосунках із молодшим на 18 років обранцем, вважає такий союз найбільш комфортним.

У нещодавньому коментарі "Наодинці з гламуром" виконавиця зазначила, що поруч із молодшим чоловіком жінка почувається краще та отримує більше позитивної енергії.
За її словами, це допомагає зберігати молодість та уникати кризових станів.
Взагалі я раджу всім жінкам мати таких чоловіків, молодших за себе. Тому що, по-перше, жінка сама молодо починає виглядати з таким чоловіком. Тому що там правильна молода енергія,– поділилася 50-річна Lama.

Співачка також розповіла про свій попередній досвід спілкування з однолітками або старшими чоловіками. Вона підкреслила, що не узагальнює, проте раніше стикалася з партнерами, які перебували у пригніченому стані та транслювали цей негатив на неї.
Я не кажу, що всі, але я стикалася з чоловіками, які після 40 – в них вже все пропало типу, вони в депресії, вони ще й тебе присадять на ту депресію і тобі буде погано, і ти з ними будеш на тих же таблетках потім сидіти,– резюмувала артистка.

[Image: 3093740_17823988.jpg?v=1782314385000&w=5...utput=webp]
Лама у стосунках з Романом / фото з інстаграму
Що відомо про особисте життя Наталії Дзеньків?
Стосунки співачки з музикантом на ім'я Роман тривають з 2016 року. Пара познайомилася під час літнього відпочинку артистки на Херсонщині.
За словами Наталії Дзеньків, їхнє знайомство зав'язалося випадково, коли чоловік звернув увагу на незвичний аромат кави з ваніллю та горіхом, яку пила зірка. Виконавиця неодноразово наголошувала, що попри 18-річну різницю у віці, вони з коханим ніколи її не відчували та мають абсолютно гармонійні стосунки.
Reply
пездализ кокойты
Reply
(4 hours ago)QAnon Wrote: пездализ кокойты

Калгарійська карга теж хоче чоловіка на 18 років молодшого, щоб пєсдолізав  та ще й страпонив увввааачько. Та ще й щоб з Лондóна, і щоб таунхауз і всє дєла, і щоб бекярд як у Боярскєго, або хоча б як у Атоса.
Reply
на напесании треков - далеко не уёдешь.
бапке нада срочно начинать Сольную Карьеру
и исполнять свою хуйню на сцене.
тада Хома стопудов вернётся
Reply
… и пофиг что Панчук - старая Жиропа.
Зыкина тоже была Старой Жопой,
но ебалась с мелкими
Reply
(4 hours ago)Pyromancer Wrote:

Калгарійська карга теж хоче чоловіка на 18 років молодшого, щоб пєсдолізав  та ще й страпонив увввааачько. Та ще й щоб з Лондóна, і щоб таунхауз і всє дєла, і щоб бекярд як у Боярскєго, або хоча б як у Атоса.

Так то зрозуміло двано було.  Гигантська срака вже заібалася від мишей в пєздє і тому Фома то був для нєї останній шанс - всі накопичення йому винесла Big Grin
Reply
Молодыми? А как же я? Как же я,я вас спрашиваю!
Reply
не всi
на Купон В Буфет - ще лишилось
Reply

Ти за це відповіси Котойобе
Reply
Хома, диви що у Бабки есть

[Image: 1414502115cf6.jpg]
Reply
от Зайчика
Reply
(3 hours ago)1000 чертей Wrote:

Так то зрозуміло двано було.  Гигантська срака вже заібалася від мишей в пєздє і тому Фома то був для нєї останній шанс - всі накопичення йому винесла Big Grin

Винесла йому, а він все спустив на ЗСУ  Big Grin
Reply
(3 hours ago)Дядя Андрей Wrote:
(3 hours ago)1000 чертей Wrote:

Винесла йому, а він все спустив на ЗСУ  Big Grin

Лопоухий за это ответит!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)