БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Загальні Обговорення / Питання іудаїзму, сіонізму...
Загальні Обговорення / Re: Питання іудаїзму, сіонізму...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:25
[Image: HDIlRCKbMAA0GKV?format=jpg&name=small]

[Image: HDIlUQzWUAA4TUh?format=jpg&name=360x360]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:23
Ми вже висвітлювали цю мерзоту на сторінках нашого ресурсу. Вона навіть не виглядає як єврейка, а як типова сільська українка - обличчя, яке я бачила тисячі раз.

[Image: HDJisoJbQAAu2M1?format=png&name=medium]

Але таку концентровану отруту, ненависть і відвертий неприкритий нацизм я бачу вперше в одній тушці. Бажаю їй скоріше потрапити до її справжнього бога Ваала, бо ця чортиця служить йому і саме йому. [Image: smilie9.gif]

"Даніелла Вайс: «Земля Ізраїлю належить лише одній нації».

Пірс Морган: «Але що ви збираєтеся робити з мільйонами палестинців?»

Даніелла Вайс: «Вони поїдуть в інші місця».

Пірс Морган: «Це називається етнічна чистка»."

[Image: J0jJjtZ.png]
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:55
Ми живемо у часи, коли у сіоністів земля горить під ногами буквально і фігурально. Я за все своє життя не пам"ятаю, щоб буквально увесь світ настільки ненавидів Ізраїль, сіоністів, ізраїльтян і євреїв в цілому.

Звісно, це тому, що вони вчиняли цинічний і кривавий геноцид у Палестині, ще й при цьому реготали, тішилися і буквально топталися на кістках палестинських немовлят.

Але на світ Божий виходить ще багато додаткового і цікавого, що ніяк не спонукає до любові, довіри, поваги в цьому контексті. Це, зокрема, методи їх роботи - як вони реагують на критику і що вони роблять, щоб тиснути свою лінію з мінімальними перешкодами.

Один з цих методів - залякування та погрози тим, хто критикує політику держави Ізраїль і виступає проти геноциду. А також тим, хто критикує вплив Ізраїлю на політику інших країн.

Вони відверто цим хизуються, не мають ніяких моральних обмежень у використанні різних ницих методів і широко відомо, що вони роблять це за гроші. Ціна іуди - 7 тисяч американських доларів.

Ось коментар на цю тему:

"Винагорода у 7 тисяч за публікації проти Такера / Кендес / Мегін — не є секретом.

Підкуп «християнських» пасторів — теж не був секретом. Була спроба дискредитувати історію про «християнських» пасторів... не спрацювало.

Я думав(ла), що більшість людей знають, яка група — і хто — стоїть за всім цим... «поливати брудом Такера... поливати брудом Кендес... поливати брудом Мегін».

Марк Левін до Республіканської єврейської коаліції: «Що ви маєте на увазі — ми не можемо "скасувати" сучару Такера Карлсона? Ми ж "скасували" Пета Б'юкенена»

«Коли ви вириваєте людині язик,
ви не доводите, що вона брехун,
ви лише говорите світові, що
боїтеся того, що вона може сказати».
Джордж РР Мартін."

[Image: eR6FeS1.png]
Reply
який жах!
Reply
(12-03-2026 14:49, 14:49)Червоненко Wrote: який жах!

я ж кажу - жах
Reply
Це вона так танцює, притоптує, та солодко пукає?
Reply
(12-03-2026 14:51, 14:51)Dancing Bear Wrote: Це вона так танцює, притоптує, та солодко пукає?

Це вона так "працює" -- 24/7  на 10 форумах (фуп, суп, пуфік, пєсдолєзятнєг, бегемотівніт, дурдомчєг, цужєг, волинські новини, форум чернівці, руССкая канада)

Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:30
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 02:21 Wrote:Це різновид психічної хвороби. Я називаю його TchotkoPatriotka Syndrome. [Image: laugh.gif]

Ось відомі нам кейси:

1) Я писала під ніком ЧоткоПатріотка. Були формальні технічні факти, що це було неможливо. Але ніт, істота майже рік це стверджувала. Нарешті таки визнала, що помилився.

2) Сергій сидить в каталажці. В це вірить ціла купа людей, хоча нема ніяких ні підстав, ні фактів так вважати. Вигадка медведа.

3) Я фейкую дописи Сергія і його айпішку. Див. вище.

4) Я переписуюсь з Авіатором і плачу йому гроші, щоб він мене захищав. Див. вище, тільки це вигадав Камшот (тому що він сам колись з ним так переписувався).

5) Я працюю в техсуппорті і муваю тікети у Джирі. Я коли вперше це прочитала, довго реготала. З чийого ХХХ це висмоктав клаповухий, один Господь знає.  

6) Я психічно хвора на пігулках і тому ніде не працюю, а щоб мене чимось зайняти, родичі купили мені цей форум [Image: weep.gif]. Це вже креатив від Гео. Знову-таки, один Господь знає джерело його inspiration, що спонукало цього поважного пана на подібну чухню. [Image: gigi.gif]
Reply
Зато ты пиздоротый працюешь 24х7 только тут и на полусдохшем Супе.
Потому что на всех других форумах
Ты выпилен нахуй Smile.
А на своем она во время рабочего дня не пишет.
И ты пиздливая блядь
Об этом прекрасно знаешь.
Reply
(12-03-2026 15:55, 15:55)Guest Wrote: Зато ты пиздоротый працюешь 24х7 только тут и на полусдохшем Супе.
Потому что на всех других форумах
Ты выпилен нахуй Smile.
А на своем она во время рабочего дня не пишет.
И ты пиздливая блядь
Об этом прекрасно знаешь.

Да ты тоже везде выпилен нахуй
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)