БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 лет назад подох Кузьма Скрябин, сосавший с Могилевской на Интере хуй Януковича
11 лет назад подох Кузьма Скрябин, сосавший с Могилевской на Интере хуй Януковича

? 11 років без Кузьми Скрябіна. Згадуємо, що говорив хуесос про Україну та війну.

▪️«Війна не може бути на якійсь певній частині території, якщо вона заходить, то це біда для всіх. І тому нейтральним бути не можна»;
▪️«Після місяців війни виходить, що є два паралельні світи: в одному йде війна, а в іншому – вона не йде. Причому на території однієї країни. В одному – гинуть люди, а в другому – абсолютно не поміняли спосіб життя: ходять по салонах краси, по дорогих ресторанах, абсолютно не переймаються ні матеріально, ні духовно за те, що відбувається в нашій країні»;
▪️«Якщо немає націоналізму – немає нації. Я так до цього ставлюся. Націоналізм має бути не агресивний, він повинен бути дипломатичний, інтелігентний, і тоді я його підтримую»;
▪️«Доки ми будемо сидіти і радіти, що на моїй вулиці не стріляють, доти буде війна»;
▪️«Я би побажав нам усім одного, щоб нарешті з’явився хоч один президент патріот цієї країни. Тому що всі, хто були, і все їхнє оточення, були тотальними злодіями, шахраями та бандитами. Вони розікрали все, привели країну до війни і нам її розхльобувати, бо в них стоять заправлені літаки, вони в потрібний момент валізи завантажать і звалять, а ми тоді розхльобуватимемо»;
▪️«Патріотичні пісні треба писати весь час, а не тоді, коли їх писати треба. Бо до того, як у країні таке сталося, ніхто їх не писав, а зараз всі стали такими патріотами – понадівали вишиванки й поналіплювали їх на машини. Їх ще «вишиватниками» називають. Начепив вишиванку – і вже думаєш, що все змінилося. Та вишиванка має бути десь глибше, зашита мамою і татом…»;
▪️«Найбільше всього у світі я боюся війни. Війна – самий ідіотський винахід людей. І то, що вона час від часу повторюється – то є саме жахливе».

ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: