БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Знаєте жінку, яка надихає? Номінуйте її на УП 100: Сила жінок by LOVARE
Как вот такое чмо например, может надыхать?    Big Grin

[Image: 2000-639f3f0ba12f6-1.png]генератор bbcode для изображений
Reply
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:20
Цитата: Wednesday від Січень 17, 2026, 20:24 Wrote:а зараз сурма вікенду кличе до бою!  [Image: laugh.gif]

Так, це був дуже насичений день  . Навіть не пригадую, щоб попередні "бої" видали такий результат. [Image: facepalm.gif]

Ця - 10 баксів в thrift store, зазвичай ці ляльки від 40+ КАД плюс податок. В мене таких є декілька, але руденької ще не було

[Image: 5jLuGxy.png]

Це з американського Амазону, на якому я здійснила покупки днем і ще пізніше вечером. Лялька-ветеринар надто няшна, і я таких ніде не бачила. Готц в мене їх є декілька десятків, але з рожевим волоссям ще не було, і це лімітована лялька, їх мало залишилось. Мадам Александр таких в Канаді взагалі не продають. Всі були на розпродажі. Малючку блондинку я взагалі в Канаді знайти не можу, все розпродали або неможливо замовити онлайн, тому замовила із США, на  щастя, вона теж була на розпродажі.

[Image: c93mh46.png]

Це з канадського Амазону, вигрібаю залишки, ціна непогана. Я взагалі індиферентна до ляльок-малюків, хоча в мене є десятки в моїй колекції, але ці are too cute! І то латиноску з чубчиком я навіть на американському Амазоні купити не могла, лишається лише ібей (але доставка дорога) або чекати, якщо хтось продаватиме бу в місцевих маркетплейсах.

[Image: ErT7E0L.png]

А ця прилетить з Європушки, в нас взагалі такої не продають наразі. Відстовбурчені вуха і зікраті очиці кагбе намєкают (жартую), але я мусила її мати! Тим більше що це теж лімітована лялька, скоро її можна буде купити лише з рук.

[Image: rt6GjBg.png]
[Image: xjrAu58.png]

Страшно усвідомлювати, що я витратила стільки грошей на ляльки. Справа навіть не в грошах (я за день заробляю більше, принаймі зараз), а що в мене вже практично нема де їх складати.

І це ще я не використала подарунковий сертифікат від чоловіка в Pottery Barn Kids, де теж продають Готц (для того він мені його і купив). Просто там зараз нема ляльок, які мені подобаються. [Image: rotate.gif]

Це вже реальна проблема, обсесія. Help! [Image: laugh.gif]

А з іншого, хтось набагато більше викидає на наркоту, бухло, сигарети, лахміття. It could be much worse! [Image: gigi.gif]
Reply
Ложная беременность
Reply
клятый Папанов. 
бабка уже за каждую десятку на ebay бъется…
Reply
Das stimmt Sad
Reply
ну блятство же !!!!
особенно на фоне прызов в 28 долларов…
и 0 долларов на таксо для Алкана …

без таксо - Алкана отправят на ноль в Гуляйполе в окоп на замену мужу Многоуважаемой Молли П (((
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)